PRO FM ON TOP – Primul concert pe Casa Poporului! INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca si Mira! Joi, 25 iunie

PRO FM ON TOP ndash; Primul concert pe Casa Poporului! INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca si Mira! Joi, 25 iunie
Data publicarii: 27 Mai 2015
Data actualizare: 27 Mai 2015
Dupa ce ai cantat alaturi de noi la primul concert intr-un metrou in miscare si ai zis La Multi Ani ProFM la un lLIVE Session dintr-un tramvai in miscare, acum este momentul sa urci alaturi de noi pe Casa Poporului si sa fii primul care fredoneaza la un concert LIVE cu Inna de la 86 de metri deasupra pamantului:

ProFM On Top- Joi, 25 iunie- Pentru prima data in Romania, pe cea mai impresionanta cladire din lume urca artistii romani care au uimit lumea: INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca si Mira!

Schimbam moda in cea mai cunoscuta cladire din Romania! Daca cei mai mari presedinti si politicieni ai lumii s-au intrunit sub cupola Casei Poporului, noi venim cu cei mai cunoscuri artisti romani si urcam pe Casa Poporului! Lasam alesii sa votoze legi si nou promulgam legea distractiei la inaltime!

Inna, Antonia si talentatele lor college de la Global Records, Lariss, Nicoleta Nuca si Mira abia asteapta sa cantam impreuna la primul concert Live de pe Casa Poporului.

Urmareste cu atentie programele ProFM, asculta dj-ii ProFM si intra pe profm.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de participare si te inscrii in competitia pentru un loc in gasca ProFM On Top!

Acum e momentul sa urci pe cea mai recunoscuta cladire Romaneasca din lume, alaturi de INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca si Mira!

Vrei sa fii acolo? Inscrie-te pe www.ontop.profm.ro Eveniment realizat cu sprijinul Camerei Deputatilor 

Alimentat de: Kaufland!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies