PROTV a achizitionat formatul "Vocea Romaniei Junior"! Vocile noii generatii dau tonul unei super competitii!

Data publicarii: 25 Februarie 2016
Data actualizare: 25 Februarie 2016
Vocile care au ceva de cantat trebuie auzite in toata lumea, indiferent de varsta! Vocea Romaniei a cautat si continua sa caute cele mai bune voci din tara, iar, in sezonul cu numarul cinci, concurentii au demonstrat ca doar vocea conteaza! Acum este randul copiilor sa isi etaleze talentul vocal intr-un format de succes international, care le este dedicat!

PRO TV a achizitionat licenta de productie a formatului The Voice Kids de la Talpa Global, iar echipa va porni in cautarea celor mai impresionante voci de copii! In Romania, show-ul se va numi Vocea Romaniei  Junior.

Formatul are o structura similara cu cea a show-ului Vocea Romaniei. Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani vor incerca sa impresioneze antrenorii in etapa auditiilor pe nevazute, a confruntarilor, dar si in semifinale si finala, in lupta pentru marele titlu.

Caravana Vocea Romaniei Junior vine in orasul tau! In luna martie, echipa PRO TV va porni in cautarea celor mai bune voci de copii. Brasov (5 martie, Hotel Kronwell, ora 09:00), Timisoara (12 martie, Hotel Continental, ora 09:00), Iasi (19 martie, Hotel Unirea, ora 09:00), Cluj-Napoca (26 martie, Golden Tulip Ana Dome, ora 09:00) si Bucuresti (2 si 3 aprilie) sunt orasele in care sunt asteptati copiii din toata tara, pentru care muzica si cantatul reprezinta mai mult decat o pasiune.

Lansat in anul 2012, formatul The Voice Kids este unul amuzant, in care divertismentul si momentele din show sunt gandite pentru a fi urmarite de intreaga familie! Copiii talentati, ale caror voci vor intoarce scaunele antrenorilor, vor avea sansa de a lucra cu antrenori cu experienta.

Dupa prima difuzare a formatului, in Olanda, show-ul este acum in productie in peste 30 de teritorii, printre care se numara Franta, Rusia, Germania, Columbia, US (partea latina) si Orientul Mijlociu. The Voice Kids este fi show-ul in care voia buna si optimismul ajung la inimile telespectatorilor din intreaga lume. 

La Vocea Romaniei - Junior, vocile noii generatii dau tonul unei super competitii! inscrierile au inceput, pe vocearomaniei.protv.ro!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!