PRO TV, de 19 ani pe primul loc!

PRO TV, de 19 ani pe primul loc!
Citeste mai mult despre: ProTV, 19 ani,
Data publicarii: 02 Decembrie 2014
Data actualizare: 02 Decembrie 2014
Si la 19 ani de la prima transmisie, PRO TV gandeste liber! Liderul televiziunilor din Romania a reusit un nou record de audiente! Cei mai multi romani au ales sa petreaca 1 decembrie alaturi de PRO TV si programele special realizate pentru aceasta zi aniversara. 

Inceput perfect de 1 decembrie cu Stirile PRO TV!

Stirile de la ora 7:00 au dat startul unei zile perfecte la PRO TV si au inregistrat 4.2 puncte de rating si 25.5% share la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Postul clasat pe locul secund a obtinut 3.1 puncte de rating si o cota de piata de 18.9%.

De la ora 11:00 PRO TV a transmis in direct timp de doua ore parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale in Piata Constitutiei din Bucuresti, la care a asistat presedintele Traian Basescu, precum si imagini de la parada organizata in Alba Iulia, la care a participat presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Defilarile grandioase au tinut in fata televizoarelor mai mult de 1.3 milioane de telespectatori, obtinand 6.5 puncte de rating si 23.8% share la nivelul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Postul de pe locul doi a obtinut 3.8 puncte de rating si 13.9% share.

Povesti de viata si umor autentic alaturi de Fii de Romania, doar La Maruta!

Asa cum si-a obisnuit publicul, Catalin Maruta a sarbatorit si anul acesta in stil mare ziua Romaniei si ziua PRO TV: cu doua transmisii live, de la ora 10:00 si de la ora 15:00. A fost un adevarat maraton de buna dispozitie, umor si invitati care au demonstrat ca sunt adevarati Fii de Romania.

De la ora 10:00 la 11:00 emisiunea La Maruta a prezentat aventurile la Paris a doi olteni, Catalin Maruta impreuna cu Constantin Enceanu si a doua moldovence, Daniela Condurache si Laura Lavric, cu scopul de a le reaminti romanilor de pretutindeni cat de bine e sa Fii de Romania!

La Maruta s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 5.6 puncte de rating si 19.2% share. Postul clasat pe locul secund a obtinut 4.2 puncte de rating si 17.0% share. 

In cea de-a doua transmisie in direct, Maruta a transformat in romanca get-beget o italianca din tata in fiu: pe Chef Patrizia Paglieri. Emisiunea a prezentat experienta Patriziei in Maramures alaturi de Cornelia si Lupu Rednic, dar si povestile unor familii cunoscute din showbizul romanesc. 

In intervalul orar 15:00 – 18:59, emisiunea La Maruta a obtinut 6.8 puncte de rating si o cota de piata de 19.2% la nivelul publicului comercial, fata postul de pe locul doi care a inregistrat 5.9 puncte de rating si 16.7% share pe aceeasi categorie de public.

Andreea Esca - de 19 ani la ora 19!

Peste 2.4 milioane de telespectatori au urmarit-o pe Andreea Esca spunand Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti! imbracata in deja celebrul sacou rosu care a trecut testul celor 19 ani, cu mici modificari si reconditionari. Sacoul care a facut istorie asteapta urmatoarele aniversari PRO TV alaturi de Andreea! 

In intervalul orar 18:59 – 20:04, Stirile PRO TV au obtinut audiente record, inregistrand 13.1 puncte de rating si 28.2% cota de piata pe publicul comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinutpe acest interval orar 5.7 puncte de rating si 12.3% share.

Avatar - cel mai vizionat film din ultimii 11 ani! 

Blockbuster-ul difuzat de PRO TV ieri seara, in intervalul orar 20:30 – 23:47, a spulberat concurenta, obtinand o audienta record de 19.3 puncte de rating si o cota de piata de 40.4% (pe publicul comercial), fata de al doilea post clasat care a inregistrat 5.5 puncte de rating si o cota de piata de 11.6%. 

Si la nivelul publicului urban, PRO TV a fost pe primul loc cu o audienta medie de 13.7 puncte de rating si 26.2% share. Locul doi a inregistrat 6.5 puncte de rating si 12.5% share. La nivel national, Avatar a ramas in topul clasamentului cu 12.2 puncte de rating si 24.4% cota de piata. Locul secund a obtinut 5.7 puncte de rating si 11.5% cota de piata.

Minutul de aur, inregistrat la ora 21:21 a adus aproape 3 milioane de telespectatori in fata televizoarelor care au urmarit aventura din Pandora. 

Spectacolul continua si in aceasta iarna la PRO TV cu cele mai bune show-uri de divertisment, formate internationale de top, umor de calitate si filme de top.

Fii de Romania! Fii PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!