PRO TV lanseaza traditionalul song de 1 decembrie: RomanEsti, oriunde ai fi!

Data publicarii: 01 Decembrie 2017
Data actualizare: 01 Decembrie 2017
Astazi, de 1 decembrie, PRO TV te indeamna sa RomanEsti, oriunde ai fi! La 22 de ani de la lansarea celui mai urmarit post TV din tara si de Ziua Nationala a Romaniei, PRO TV lanseaza deja traditionalul song de 1 decembrie.

Anul acesta, songul RomanEsti, oriunde ai fi! a fost compus si orchestrat de Smiley, Serban Cazan, Dorian Micu si Alexandru Stancu, din echipa HaHaHa Production, iar videoclipul a fost filmat cu multe dintre vedetele PRO TV, pe parcursul unei intregi zile. Andreea Esca, Andi Moisescu si Pavel Bartos au devenit cantareti profesionisti cu aceasta ocazie, ei aducand versurile songului la viata alaturi de Andra, Despot, Loredana si Smiley.

“E o provocare sa compunem songul PRO TV pentru 1 decembrie, insa o facem cu mult drag, iar inspiratia vine cat se poate de firesc. Dupa Fii de Romania si Fii TU Romania, am compus cu mult entuziasm si bucurie RomanEsti, oriunde ai fi! impreuna cu echipa HaHaHa Production. E o piesa ritmata, cu un mesaj pozitiv, care sper sa se regaseasca pe buzele romanilor de pretutindeni. E despre ei si despre a merge mai departe si de a lupta, indiferent de incercarile din viata. La multi ani, romani! La multi ani, PRO TV!”, a declarat Smiley despre songul RomanEsti, oriunde ai fi!

Songul PRO TV si videoclipul cu vedetele PRO TV poate fi urmarit aici. La multi ani, Romania! La multi ani, PRO TV!

Romanii de pretutindeni se pot vedea la PRO TV!

De 1 decembrie, canta cu noi RomanEsti, oriunde ai fi! Din Madrid pana la Iasi, Din Quebec la Galbinasi, canta cu noi, filmeaza-te si tara te vede la PRO TV! Astazi, PRO TV lanseaza o platforma online (romanesti.protv.ro) menita sa aduca romanii de pretutindeni in acelasi loc, uniti de acelasi song si aceleasi valori. Fiecare roman care are peste 18 ani se poate filma cantand versurile, refrenul sau tot songul RomanEsti, oriunde ai fi! pana la sfarsitul lunii decembrie, iar PRO TV va face un videoclip in care personajele principale sunt chiar romanii din orice colt al lumii!

Hai sa cantam impreuna, fara scene sau bariere, oriunde am fi! Hai sa RomanEsti la PRO TV!

De 1 decembrie, RomanEsti, oriunde ai fi!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies