PRO TV lider de audienta: Episodul special de Craciun Las Fierbinti a adus hohote de ras in casele a milioane de telespectatori!

PRO TV lider de audienta: Episodul special de Craciun Las Fierbinti a adus hohote de ras in casele a milioane de telespectatori!
Data publicarii: 27 Decembrie 2014
Data actualizare: 27 Decembrie 2014
PRO TV continua sa surpinda cu cele mai bune productii romanesti. In cea de-a doua zi de Craciun, cel mai iubit serial romanesc de comedie, Las Fierbinti, a fost in topul audientelor si a adus zambetul pe buzele a milioane de telespectatori.

Vineri seara romanii au fost invitati sa urmareasca peripetiile simpaticelor personaje Bobita, Celentano si Giani, intr-un episod special de Craciun al celui mai de succes serial de comedie al ultimilor ani. Asadar, in intreg intervalul de difuzare, 20:29 – 22:15, aproape 2.9 milioane de telespectatori urmareau intamplarile celebrelor personaje din Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 29.8% si 14.2 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a inregistrat 5.9 puncte de rating si 12.3% share. 

La nivelul publicului urban, Las Fierbinti a inregistrat 11.3 puncte de rating si o cota de piata de 20.5%, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut 6.4 puncte de rating si 11.7% cota de piata. 

PRO TV a fost lider si la nivel national, serialul de comedie inregistrand 15.5 puncte de rating si o cota de piata de 27.0%, urmatorul post clasat obtinand rezultate de aproape trei ori mai mici -  5.3 puncte de rating si 9.2% cota de piata. 

In minutul de aur inregistrat la 21:04, peste 3.3 milioane de telespectatori urmareau cu sufletul la gura episodul special de Craciun Las Fierbinti, petrecand impreuna cu protagonistii o seara memorabila. Intamplarile amuzante prin care au trecut Bobita, Celentano, Firicel, Giani, Gianina si gasca, dar si traditiile pe care acestia au incercat sa le respecte intocmai, au reusit sa bucure telespectatorii si sa le faca sarbatorile mai frumoase. De la taierea unui porc prea mic, la colinde care au culminat cu mahmureala Gianinei si pana la impodobirea primariei si organizarea unui spectacol de Craciun ca la carte pentru autoritati, toate intamplarile s-au petrecut in stilul Las Fierbinti si au bucurat romanii in cea de-a doua zi de Craciun.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

PRO TV – De Craciun, fii cel mai bun!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!