PRO TV, lider de audienta - Steaua a daramat sperantele Craiovei de a continua lupta pentru Cupa Romaniei

PRO TV, lider de audienta - Steaua a daramat sperantele Craiovei de a continua lupta pentru Cupa Romaniei
Citeste mai mult despre: ProTV, lider de audienta,
Data publicarii: 05 Decembrie 2014
Data actualizare: 05 Decembrie 2014
Stadionul Oblemenco a primit pentru ultima data vizita campioanei Romaniei: Steaua Bucuresti. Echipa din Ghencea a castigat derby-ul din Banie cu 0 -1, singurul gol al partidei fiind marcat de Raul Rusescu dintr-un penalty controversat. 

PRO TV a inregistrat 13.6 puncte de rating si 30.1% cota de piata in intervalul de difuzare 20:38-22:31, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 6.2 puncte de rating si 13.8% share pe aceasta categorie. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus meciul audientelor cu 13.4 puncte de rating si 24,3% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 8.4 puncte de rating si 15.3% share. 

La nivel national, partida de fotbal a fost si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 13.9  puncte de rating si 25.3% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.6 puncte de rating si 13.8% share. 

Derby-ul de aseara in urma caruia Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei a fost ultima partida desfasurata pe Ion Oblemenco. Arena care a stat marturie performantelor lui Balaci, Silviu Lung, Negrila, Tilihoi si Cartu va fi daramata, facand loc unui stadion care corespunde standardelor europene. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!