Pro Tv, lider incontestabil de audienţă în media românească!

Pro Tv, lider incontestabil de audienţă în media românească!
Citeste mai mult despre: audiente, Dansez pentru tine, Pro Tv,
Data: 03 Ianuarie 2009
În anul care a trecut, Pro Tv a reuşit să fie lider de audienţă în majoritatea covârşitoare a timpului.

Indiferent că a fost vorba de ştiri, filme, sport sau emisiunile de divertisment, Pro Tv a reuşit să atragă aproape de fiecare dată cei mai mulţi telespectatori. Iar pentru asta vă mulţumim în primul rând dumneavoastră, celor care ne apreciaţi.

Astfel, Ştirile Pro Tv de la ora 19.00, prezentate de Andreea Esca în timpul săptămânii şi în week-end de Oana Andoni, au fost lider de audienţă în 97,8% dintre cele 365 de ediţii de anul trecut. Principala ediţie a Ştirilor Pro Tv a obţinut o audienţă medie de 8,3% din publicul urban cu vârsta între 18 şi 49 de ani. Asta înseamnă că fiecare ediţie a Ştirilor de la ora 19.00 a fost urmărită de 443.000 de persoane. Pe locurile următoare s-au clasat Antena 1, cu 175.000 de spectatori şi ACASĂ cu 124.000.
 
Romanii şi-au început dimineaţa tot cu Pro Tv. Ştirile de dimineată din cursul săptămânii, prezentate de Mihai Dedu şi Andreea Liptak au fost urmărite în medie de 184.000 de telespectatori şi au fost lider de audienţă în fiecare ediţie, fără nicio excepţie.
 
La fel de bine s-au descurcat Iulia Vantur şi Cosmin Stan în dimineţile de week-end, când au ocupat tot primul loc în topul audienţelor în fiecare zi, fiind urmăriţi în medie de 160.000 de persoane.
 
Ştirile de la ora 13.00 prezentate de Ioana Muntean, cele de la ora 17.00 prezentate de Monica Dascalu şi cele de la 22:30, prezentate de Amalia Enache şi Cristian Leonte au fost lider de audienţă într-o majoritate covârşitoare a ediţiilor difuzate în 2008.
 
Ştirile sportive, meciurile din Champions League şi Cupa UEFA difuzate anul trecut de Pro Tv au fost şi ele prima optiune a publicului. Toate cele 12 meciuri din Champions League prezentate toamna trecută au fost lider de audienţă, fiind urmărite în medie de 780.000 de spectatori, adică de 40% dintre cei care s-au uitat la televizor în acele momente.
 
Şi divertismentul marca Pro Tv a fost preferatul publicului. Cătălin Măruţă a făcut "Happy" în medie 216.000 de persoane, în cele 206 emisiuni de anul trecut, dintre care 195 au fost lider de audienţă.
 
Soţia lui, Andra, a reuşit să menţină ştacheta ridicată, pentru că majoritatea ediţiilor "O-la-la" au fost cele mai urmărite emisiuni din acele momente. Andra a adus în faţa televizoarelor în medie 381.000 de persoane.
 
Romantismul şi emoţia, energia şi eleganţa emisiunii "Dansez pentru tine" au făcut din Pro Tv favoritul incontestabil al serilor de vineri. Găzduită cu talent şi graţie de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, emisiunea a condus detaşat în topul audienţelor de vineri seara. Cele 17 editii "Dansez pentru tine" difuzate în 2008 au înregistrat o audienţă medie de 7,7%, ceea ce înseamnă că fiecare minut al emisiunii a fost urmărit de peste 400.000 de persoane.

 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO