PRO TV, prima televiziune din Romania care a realizat un interviu cu Printul Charles

PRO TV, prima televiziune din Romania care a realizat un interviu cu Printul Charles
Data publicarii: 30 Mai 2014
Data actualizare: 30 Mai 2014
Pro TV este singura televiziune din Romania care a obtinut un interviu cu Alteta Sa Regala Printul de Wales, aflat recent intr-o vizita in Romania. In cadrul interviului in exclusivitate realizat de Andreea Esca pentru Stirile PRO TV, Printul Charles vorbeste cu multa admiratie despre tara noastra, pe care o viziteaza de mai bine de 16 ani.

Alteta Sa a tinut sa precizeze faptul ca nu exista in toata lumea pajisti cu flori salbatice si paduri atat de frumoase ca in Romania. In plus, apreciaza ca aici exista foarte multe ferme de mici dimensiuni si considera ca modul in care romanii cultiva pământul a dat naștere unor peisaje fenomenale și unei biodiversitati uimitoare.

Iubitor al meleagurilor transilvanene, unde detine mai multe proprietati, mostenitorul coroanei britanice si, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti ambasadori al Romaniei, a adaugat faptul ca apreciaza si alte zone ale tarii, printre care Maramures, Bucovina sau Horezu. 

In tara noastra, Prințul Charles detine si o fundatie pe care a infiintat-o in anul 2000, cu scopul de a conserva si pune in valoare peisajul cultural si natural din localitatile cu biserici fortificate din Transilvania.

Interviul a fost difuzat la Stirile Pro TV si acum este disponibil pe site-ul www.stirileprotv.ro si va fi prezentat integral intr-o editie viitoare a emisiunii „Romania, te iubesc!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!