ProTV si Crucea Rosie Romana declanseaza campania "Noua ne pasa", pentru a ajuta victimele din Colectiv. Cum poti dona

Data publicarii: 01 Noiembrie 2015
Data actualizare: 02 Noiembrie 2015
Unita intr-o mare de lacrimi, o mare de oameni isi plange copiii morti. De duminica, sunt 30 si erau nedrept de tineri toti.

Erau frumosi si destepti, aveau povestile lor de iubire, visele lor, sperantele lor, fricile lor. N-au avut sansa insa sansa sa iasa pe singura usa care i-ar fi scapat din iadul Colectiv.

Alti 146 sunt inca in spitale. Inspre ei trebuie sa se indrepte cele mai curate ganduri ale noastre. Si toate aceste ganduri trebuie sa creasca si sa se transforme intr-o forta gata sa sfarame orice spaima si orice durere din calea lor.

Pentru ca noua ne pasa si am vazut asta din primele clipe ale tragediei. Noua ne pasa de semenii nostri si impreuna putem sa ii ajutam.

Ca urmare a acestei tragedii nationale, din spirit de solidaritate cu supravietuitorii si cei care lupta pentru viata acestora, PRO TV si Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania lanseaza campania oamenilor de bine: Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta! Banii vor ajunge la toti cei in nevoie dupa incendiul devastator.

Conturile in care puteti dona:

Donatiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agentia Piata Romana, titular Crucea Rosie Romana:

RO36BRDE410SV29647144100 LEI DESCHIS LA BRD

RO22BRDE410SV18508914100 EUR DESCHIS LA BRD

RO37BRDE410SV81385954100 USD DESCHIS LA BRD

PENTRU DONATII DIN AFARA ROMANIEI COD SWIFT BRDEROBU

Pentru a dona online, accesati acest link: http://www.crucearosie.ro/donatii/donatii-online/campania-noua-ne-pasa.html

Puteti dona prin SMS la numarul 8827. Fiecare SMS inseamna o donatie de 2 EURO.

Campanie desfasurata cu sprijinul Orange, Telekom, Vodafone si Donatie.ro Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Orange si Telekom pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.
 
Citeste aici ultimele informatii!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies