ProTV te trimite la Smiley10, mult asteptatul concert al indragitului artist Smiley! Concursul s-a incheiat

ProTV te trimite la Smiley10, mult asteptatul concert al indragitului artist Smiley! Concursul s-a incheiat
Citeste mai mult despre: Smiley10, concurs, Pro Tv, Smiley,
Data publicarii: 30 Mai 2017
Data actualizare: 30 Mai 2017
Smiley va sarbatori live 10 ani de cariera solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane, organizat de HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts.

Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, promite pentru anul acesta o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali si multe alte surprize pentru public.

"Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Arene", spune Smiley

Raspunde provocarii din formular, iar pe 30 mai afla daca te numeri printre cei 3 norocosi castigatori a unei invitatii duble la Smiley10.Castigatorii concursului Smiley10:

  • Popovici Georgiana

  • Bunea Roxana

  • Visanu Daniela
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies