Probabil, cel mai tare clip PRO casatoriile intre persoane de acelasi sex. VIDEO amuzant

Probabil, cel mai tare clip PRO casatoriile intre persoane de acelasi sex. VIDEO amuzant
Citeste mai mult despre: casatorii gay, amuzant,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2012
Data actualizare: 15 Noiembrie 2012
Daca nu se vor legaliza casatoriile intre persoanele de acelasi sex, barbatii gay ameninta ca se vor casatori cu iubitele barbatilor heterosexuali.

Clipul de mai jos este facut sub forma de gluma, dar ce gluma!

Milioane de oameni din toata lumea au vazut filmuletul publicat de site-ul College Humor si s-au distrat de minune urmarind pledoaria barbatilor care dau un ultimatum: daca se va mentine casatoria ca uniune doar intre un barbat si o femeie, atunci barbatii heterosexuali sunt in mare pericol, pentru ca risca sa ramana fara iubite!
 

La cum se prezinta lucrurile, barbatii homosexuali ar avea sanse mai mari sa cucereasca o femeie, decat un barbat heterosexual: sunt mult mai atenti cu ce se imbraca, merg regulat la fitness, stiu sa gateasca mancaruri deosebite, le place sa danseze si sa mearga la teatru  si expozitii de arta si sunt in stare sa asculte o femeie ore in sir.

Si lista nici macar nu se termina aici! Destul de greu de concurat cu asa ceva, nu? :)

CollegeHumor's Favorite Funny Videos

"Credeti-ne, va facem o favoare pentru ca suntem atrasi de barbati si nu de femei. Asa ca mai bine sustineti si voi casatoriile gay" isi incheie tinerii discursul.

Casatoria intre persoane de acelasi sex este legala in cateva state din Europa, printre care se afla Spania, Olanda. Belgia, Suedia si Norvegia si in noua state din 50 in SUA, scrie MEDIAFAX.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies