Producatorii Game of Thrones au confirmat cea mai mare temere a fanilor. Finalul serialului, aplaudat timp de 15 minute

Producatorii Game of Thrones au confirmat cea mai mare temere a fanilor. Finalul serialului, aplaudat timp de 15 minute
Data publicarii: 14 Martie 2018
Data actualizare: 14 Martie 2018
Cele mai negre temeri ale fanilor serialului "Game of Thrones" au fost confirmate. 

Directorii executivi HBO au dezvaluit scenariul ultimelor episoade ale sezonului cu numarul 8 "Game of Thrones". Conform Variety, mai multe personaje centrale isi vor gasi sfarsitul pana in ultimul episod al productiei-fenomen. 

Modul in care se incheie serialul a fost aplaudat in picioare de catre membrii echipei, dupa ce totul a fost dezvaluit in cadrul unei mese rotunde.  

"A fost un moment extrem de puternic pentru vietile si carierele noastre. Niciunul dintre actori nu a primit inainte scenariul, asa ca a fost surprinzator cand personajele lor au inceput sa moara unul dupa altul", a declara Casey Bloys, directorul de programe al televiziunii, conform The Independent. 

Casei Bloys a adaugat ca, dupa ce au fost citite ultimele cuvinte ale scenariului, toti membrii echipei s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat timp de 15 minute pe David Benioff si D.B. Weiss, creatorii "Game of Thrones".

Oficialii HBO i-au asigurat pe fanii serialului ca vor exista spinoff-uri care le vor depasi toate asteptarile. 


Sursa: Tumblr


Sezonul 8 al serialului va avea doar sase episoade, insa acestea vor dura aproape doua ore fiecare. In plus, pentru a evita posibile divulgari, ultimul sezon va avea fimate mai multe finaluri. Producatorul isi doreste sa evite astfel situatiile neplacute ivite in timpul difuzarii sezonului sapte.  

"Game of Thrones" a fost lansat pe 17 aprilie 2011 si a avut un succes remarcabil, reusind sa se transforme de-a lungul anilor intr-un adevarat fenomen la nivel international.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies