Profesoara de istorie care a sedus 5 elevi de liceu. Cum arată “profa sexy” care i-a ademenit pe adolescenți

Profesoara de istorie care a sedus 5 elevi de liceu. Cum arată profa sexy care i-a ademenit pe adolescenți
Citeste mai mult despre: Fiona Viotti, profesoara, sex,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Decembrie 2019
Data actualizare: 25 Septembrie 2021
Un scandal sexual face valuri în Africa de Sud: o profesoară de liceu în vârstă de 30 de ani a sedus cel puțin cinci elevi, iar imagini explicite au apărut pe site-urile cu conținut pornografic.

“Inculpata”, Fiona Viotti, pe lângă faptul că preda istoria la liceul Bishops Diocesan din Cape Town, era și antrenor de polo. Acesta a fost angajata liceului între 2013 și 2019, perioadă în care a întreținut relații sexuale cu cel puțin cinci elevi. Fotografii și videouri cu profesoara și elevii ei au apărut pe rețelele de socializare și pe PornHub. 

Fiona Viotti este fost model și se mândrește cu faptul că a apărut și în revista Sports Illustrated. 

Profesoara și-a dat demisia în octombrie, când au apărut primele zvonuri legate de activitățile sale cu elevii. 

Avocatul profesoarei spune că aceasta trece printr-o “perioadă dificilă” și primește tratament medical după ce a aflat că filmuletele compromițătoare sunt online. Avocatul a precizat că niciunul dintre elevi nu avea mai puțin de 16 ani, vârsta “legală” în Africa de Sud.

Știrea a făcut înconjurul planetei, iar comentariile sunt pe măsura subiectului. Mulți îi “compătimesc” pe tinerii elevi, care au trecut printr-un asemenea “coșmar” -  să facă sex cu un fost model Sports Illustrated :)  

“Unde este școala asta? Aș vrea să mă înscriu și eu!”, “Niciodată nu e prea târziu să înveți. Mai sunt locuri la acel liceu?”  - sunt câteva dintre comentarii.

În plus, pe Facebook au apărut mai multe pagini sau grupuri de “sprijin” pentru Fiona: “Fiona Viotti este cea mai tare profesoară din lume” si “We love Fiona Viotti” sunt doar două dintre ele.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies