ProFM - Alai la Tramvai!  Aniversare inedita la 20 de ani - concert LIVE cu Smiley, Alex Velea si Sore intr-un tramvai in miscare!

ProFM - Alai la Tramvai! Aniversare inedita la 20 de ani - concert LIVE cu Smiley, Alex Velea si Sore intr-un tramvai in miscare!
Data publicarii: 04 Aprilie 2013
Data actualizare: 08 Aprilie 2013
 Acum 20 de ani am deschis radioul... Astazi, iti aducem cadoul!

ProFM este primul radio din Bucuresti care emite de 20 de ani si daca ne gandim numai la tot atatea aniversari ne dam seama ca am ramas la fel de tineri ca in prima zi!

De ziua noastra am facut petreceri pe bloc, am bifat adevarate propagande muzicale cu mii de oameni, am dat live pe tv toptanul de concerte in direct din studio, am umplut cel mai mare mall din Romania de muzica si oameni si am coborat la metrou ca sa facem show. Le-am cam facut pe toate si atunci ne-am zis ca e cazul sa schimbam macazul! La propriu, pentru ca pregatim o super aniversare din nou in miscare, mai exact primul concert LIVE intr-un tramvai in miscare!

Ia-ti biletul de pe profm.ro! Intra AICI si hai in: Alai la Tramvai, cu ProFM, luni, 15 aprilie!

La 20 de ani provocarea ProFM se numeste Alai la Tramvai  si inseamna ca cei mai cunoscuti artisti se urca in vagoane cu boxe si microfoane si vor sa cante tare, clar si raspicat LA MULTI ANI ProFM, in cel mai tare tramvai!

De ce spunem asta? Pentru ca am ales special pentru aceasta ocazie un tramvai nou nout, 100% romanesc: Bucur LF, tramvai cu alai, produs de Uzina RATB, cu o capacitate mai mare, care ne va plimba in siguranta prin tot Bucurestiul!

Urca-te in vagoane alaturi de Smiley, Alex Velea si Sore, pentru ca avem concert de pomina, care porneste cu tine pe… sine!

Ia-ti biletul de pe profm.ro! Intra AICI si hai in: Alai la Tramvai, cu ProFM, luni, 15 aprilie!

ProFM. Primii 20 de ani cu voi. Legalize Joy!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!