Protest la Los Angeles. Fanii lui Britney Spears cer externarea artistei de la psihiatrie

Protest la Los Angeles. Fanii lui Britney Spears cer externarea artistei de la psihiatrie
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Aprilie 2019
Data actualizare: 23 Aprilie 2019
Fanii cântăreței Britney Spears sunt convinși că artista a fost internată cu forța la psihiatrie.

Zeci de americani au protestat luni în fața primăriei din West Hollywood, ținutul Los Angeles, California, față de internarea la psihiatrie a solistei Britney Spears. Ei sunt convinși că artista a fost instituționalizată împotriva voinței ei.

Admiratorii ei au confecționat pancarte pe care au scris mesaje ca: „Eliberați-o pe Britney!”, „Adevărul o va elibera”, „Nu-ți vor putea lua niciodată adevărul, Britney!, „Britney nu e sclava voastră”, scrie Billboard

FOTO: Profimediaimages.ro

Mai mult, protestatarii i-au cerut lui Larry Rudolf, managerul artistei, să-și dea demisia pentru că a permis ca Britney să fie internată la psihiatrie. Mișcarea de protest a fost transmisă live pe YouTube, unde a putut fi urmărită de zeci de mii de fani.

Britney Spears a petrecut Paștele cu iubitul ei

Artista s-a internat la începutul lunii aprilie într-o clinică de specialitate, care oferă tratament pentru afecțiuni psihice. Ea a declarat că problemele de sănătate ale tatălui ei au afectat-o la nivel emoțional și a cerut ajutorul medicilor.

Pe 21 aprilie 2019, în duminica Paștelui catolic, Britney a primit o învoire de 24 de ore pentru a petrece timp alături de iubitul ei, Sam Asghari. Cei doi s-au cazat la un hotel din Beverly Hills, unde au fost văzuți și fotografiați de paparazzi.

Britney și iubitul ei la ieșirea din hotel. FOTO: Profimediaimages.ro

A fost prima apariție în public a lui Britney Spears în cele trei săptămâni de spitalizare, iar fanii nu au fost deloc mulțumiți de starea în care se afla cântăreața. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta Britney Spears după o zi petrecută în afara clinicii
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies