ProTV a achizitionat formatul "Farmer Wants A Wife"

ProTV a achizitionat formatul Farmer Wants A Wife
Citeste mai mult despre: Farmer Wants A Wife, ProTV,
Data publicarii: 05 Mai 2017
Data actualizare: 15 Mai 2017
Detinut de FREMANTLEMEDIA LIMITED, care este si licentiatorul Got Talent, formatul Farmer Wants A Wife ajunge la Pro TV. 

Intr-o lume care se misca rapid, in care tehnologia evolueaza din ce in ce mai mult si este o parte importanta a lumii moderne, zece fermieri prezinta avantajele traiului la tara, activitatile lor zilnice si incerca sa-si gaseasca sotia perfecta.

Formatul Farmer Wants A Wife este un reality-show ce are la baza viata la tara, prezentata prin intermediul unor fermieri carismatici si singuri, care nu ar renunta pentru nimic in lume la traiul liber in natura, la traditii, la munca la camp si la toate activitatile cu care sunt obisnuiti. 

Fiecare fermier selecteaza zece femei moderne, obisnuite cu stilul de viata de la oras si le invita sa se cunoasca mai bine, insa numai cinci vor reusi sa impresioneze si vor merge in runda urmatoare. Cele cinci favorite vor merge la o intalnire de grup si dintre ele fermierul va alege numai doua care vor trai alaturi de el timp de o saptamana la ferma. Cea care va reusi sa-l impresioneze pe fermier si sa se adapteze stilului lui de viata va fi aleasa acestuia. Va fi acesta sfarsitul sau inceputul unei vieti frumoase impreuna?

ProTV cauta cei mai interesanti, dedicati si muncitori fermieri care isi doresc sa isi gaseasca femeia potrivita alaturi de care sa construiasca o familie!

Fermierii care isi doresc sa participe la show sunt invitati sa sune la numarul de telefon 
0728 188 511.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies