ProTV a continuat sarbatoarea si duminica seara: "Romania, te iubesc!", Stirile de la ora 19.00 si cele doua filme Pro au condus topul audientelor

ProTV a continuat sarbatoarea si duminica seara:  Romania, te iubesc! , Stirile de la ora 19.00 si cele doua filme Pro au condus topul audientelor
Data: 03 Decembrie 2012
Dupa un 1 Decembire petrecut in compania programelor ProTV, Romanii au continuat sarbatoarea zilei lor si pe 2 decembrie, tot alaturi de postul din Pache Protopopescu.

Programele de duminica au fost lider de audienta, astfel ca editia speciala “Romania, te iubesc!”, stirile ProTV de la ora 19.00 si cele doua filme PRO nu au avut rivali. 

Citește și

Sub deviza acestor zile de sarbatoare, “Gandeste liber! Romania e a ta!”, editia speciala “Romania, te iubesc!” din 2 decembrie a adus in prim plan romani unul si unul care au inteles ca sta in puterea lor sa construiasca ceva durabil in tara lor. Telespectatorii au rasplatit din plin reportajele corespondentilor stirilor ProTv: “Romania, te iubesc!” a fost lider detasat de piata, astfel ca in minutul de maxima audienta, 18.56, peste 2,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii erau cu ochii pe aceasta emisiune.

“Romania, te iubesc!” a condus topul audientelor de duminica seara pe toate targeturile. 8,4 puncte de rating si 19,8 % cota de piata a obtinut ProTV in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in vreme ce Antena 1 se clasa a doua cu 6,6 puncte de rating si 15,6 % cota de piata. Si la nivelul publicului din mediul urban emisiunea prezentata de Cristian Leonte a fost lider absolut cu o medie de 7,5 puncte de rating si 15,6 % cota de piata, in timp ce la nivelul intregii tarii “Romania, te iubesc!” a condus cu o audienta medie de 8,4 puncte de rating si 15,7 % cota de piata.

Stirile ProTV de la ora 19.00 au atras in minutul de maxima audienta de la 19.39 aproape 3,5 milioane de romani. Editia din 2 decembrie a condus detasat topul audientelor, astfel ca pe publicul sau tinta ProTV a obtinut in medie 12,8 puncte de rating si 28,5 % cota de piata, aproape dublu fata de Antena 1 care avea 7,4 puncte de rating si 16,4 % cota de piata. La nivelul publicului din mediul urban Stirile ProTV de la ora 19.00 au fost lider cu 11,6 puncte de rating si 22,6 procente din cota de piata, fiind urmate de Antena 1 cu o medie de 7,6 puncte de rating si 14,9 % cota de piata. Pe intreg publicul din tara, Stirile ProTV nu au avut rival, din nou, conducand cu o medie de 15,1 puncte de rating si 26,3 % cota de piata, astfel ca aproape 3 milioane de romani au urmarit in fiecare minut programul de la ProTV. 

Si cele doua filme ale serii programate de ProTV, ”RED – Greu de pensionat” si “Ingropat de viu”, au fost pe placul romanilor. Bruce Willis a anihilat programele concurente, astfel ca filmul ”RED – Greu de pensionat” a fost liderul intervalului orar 20.34-22.48. 14,8 puncte de rating si 28,3 % cota de piata a obtinut in medie ProTV pe publicul comercial, in vreme ce Antena 1 s-a clasat pe pozitia secunda cu o medie de 8,2 puncte de rating si 15,7 % cota de piata. Raportul se pastreaza si pe publicul din mediul urban, cu ProTV lider cu o medie de 10,9 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 7,5 puncte de rating si 13,5 procente din cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTV a condus cu 10,5 puncte de rating si 18,8 % cota de piata, iar Antena 1 s-a clasat a treia, dupa Kanal D, cu o medie de 5,9 puncte de rating si 10,6 % cota de piata. Cel de-al doilea film al serii si-a adjudecat si el pozitia fruntasa: asa se face ca in intervalul orar 22.49-24.43 ProTV a obtinut in medie, pe publicul comercial, 7,7 puncte de rating si 23,4 % cota de piata.

FULLSCREEN
ProTV a continuat sarbatoarea si duminica seara: “Romania, te iubesc!”, Stirile de la ora 19.00 si cele doua filme PRO au condus topul audientelor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies