PROTV, audienta de Liga Campionilor!

PROTV, audienta de Liga Campionilor!
Citeste mai mult despre: ProTV, audiente, Liga Campionilor,
Data: 06 August 2015
Steaua a parasit aseara UEFA Champions League. Meciul, transmis in direct de PRO TV, a prezentat echipa Partizan Belgrad extrem de determinata de a accede in urmatoarea faza a celei mai titrate competitii europene. Partida de fotbal, incheiata cu scorul de 4-2, a fost urmarita in medie de aproape 2.5 milioane de telespectatori in intervalul de difuzare 21:30-23:22. Cel mai urmarit minut al meciului, cel de la 22:54, a strans in fata televizoarelor aproape 3 milioane de microbisti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 13.6 puncte de rating si o cota de piata de 40.1%, urmatorul post clasat inregistrand 5.5 puncte de rating si 16.1% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii partidei de fotbal o audienta medie de 14.7 puncte de rating si 36.1% share, urmatorul post clasat inregistrand 5.2 puncte de rating si 12.8% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, meciul dintre Steaua si Partizan Belgrad si-a mentinut pozitia de lider cu 13.5 puncte de rating si o cota de piata de 32.5%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 4.8 puncte de rating si 11.7% cota de piata.

Partizan – Steaua a debutat in forta pentru echipa antrenata de Mirel Radoi. Inca din primele minute, atacul stelistilor nu a contenit sa apara. Totusi, nervul de care au dat dovada sarbii s-a facut remarcat in minutul 8, Babovic marcand dupa o eroare a lui Papp. Partizan a fost in avantaj doar 3 minute, Muniru stabilind egalitatea printr-un gol din interiorul careului. Steaua a intrat in avantaj la pauza, Hamroun marcand elegant in poarta aparata de Zivkovic. 

La doar 3 minute dupa revenirea de la vestiare, Varela l-a faultat pe Brasanac, dupa o noua eroare a lui Papp. Centralul a dictat lovitura de la 11 metri. Jucatorul stelist a fost eliminat, iar Partizan a ratat lovitura de pedeapsa. Pana in minutul ‘60, Steaua a rezistat in 10 jucatori, insa Jevtovic a restabilit egalitatea. Dupa doar 8 minute, sarbii au trecut in avantaj prin golul marcat de Zivkovic. Totul s-a terminat in minutul ’91 cand Trujic a inchis tabela de marcaj cu o actiune demna de Champions League.

Tragerile la sorti pentru play-off-ul UEFA Champions League sunt transmise LIVE de Sport.ro si www.sport.ro, vineri, 7 august, de la ora 13:00. Tot atunci, Steaua isi afla adversarii pentru play-off-ul UEFA Europa League.

BUCURATI-VA DE FOTBAL!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO