ProTV da startul preselectiilor pentru “Vocea Romaniei” si “Dansez pentru tine”

ProTV da startul preselectiilor pentru Vocea Romaniei si Dansez pentru tine
Data publicarii: 13 Iunie 2012
Data actualizare: 13 Iunie 2012
Dupa ce a facut senzatie cu primul sezon, ProTV cauta din nou “Vocea Romaniei”. Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu si Marius Moga sunt nerabdatori sa isi cunoasca noii elevi.

Toti cei care simt ca au potentialul si talentul necesar pentru a intoarce macar unul dintre cele patru scaune sunt asteptati la preselectii. Bucurestiul a fost cel care a deschis seria preselectiilor Vocea Romaniei.


Dupa capitala, caravana Vocea Romaniei va pleca prin tara si va ajunge la Iasi pe 18 iunie (Hotel Unirea), la Constanta pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timisoara pe 26 iunie (Hotel Continental) si la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere). 

Ringul visurilor isi deschide din nou portile in aceasta toamna. “Dansez pentru tine” este gata sa indeplineasca noi visuri , sa redea speranta si sa readuca optimismul in viata unor oameni. 

 

In tara, preselectiile continua astfel: 

19 iunie – Iasi, la Hotelul Unirea 

22 iunie – Constanta, la Hotelul Palace 

27 iunie – Timisoara, la Hotelul Continental 

30 iunie – Cluj Napoca, la Hotelul Belvedere  


La cele doua preselectii sunt asteptati atat cei care s-au inscris deja pe site, dar si cei care nu au avut posibilitatea  sa o faca, pentru ca inscrierea se poate face si direct in locatie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!