ProTv International – alaturi de Liga Studentilor Romani din Strainatate

ProTv International – alaturi de Liga Studentilor Romani din Strainatate
Data: 31 Decembrie 2009
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a aniversat un an de activitate in cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri, 6 ianuarie la Marriott Grand Hotel.

Gala Studentilor Romani din Strainatate a inceput la orele 18.00 si reprezinta singurul eveniment din Romania dedicat promovarii excelentei academice si consolidarii comunitatii studentilor romani din strainatate.

ProTv International a fost alaturi de cei mai buni studenti romani care s-au remarcat prin rezultate deosebite anul trecut, in strainatate si care au fost premiati miercuri seara, in cadrul Galei, unde “S-au acordat trei distinctii prestigioase: cel mai bun student roman din America de Nord, cel mai bun student roman din Europa, si cel mai bun student roman din intreaga lume. Criteriile de selectie s-au bazeazat pe clasementele universitatilor pe plan mondial si national si pe media notelor obtinute, dar iau in considerare si activitatile extracurriculare desfasurate”, a precizat presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate, Sebastian Burduja.

Romanii din toata lumea vor vedea imagini si vor urmari interviuri de la acest eveniment intr-o editie speciala a emisiunii “De Suflet”, prezentata la ProTv International de Dana Rogoz care va incepe in aproximativ o luna un nou sezon al emisiunii.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO