PROTV prezinta filmul romanesc "Cel Ales". Duminica, de la 23:00

PROTV prezinta filmul romanesc  Cel Ales . Duminica, de la 23:00
Citeste mai mult despre: cel ales, film romanes, Laura Cosoi, ProTV,
Data: 31 Ianuarie 2016
PRO TV prezinta duminica, 31 ianuarie, de la ora 23:00, filmul romanesc Cel Ales, care aduce pe micile ecrane povestea unui fost agent secret, care a parasit Romania cu decenii in urma, in cautarea libertatii, si se intoarce acasa ca sa o recastige!

La inceputul anilor ’80, pe cand era inca elev, domnul X a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa il tina aici cu orice pret. Ani mai tarziu, acestia ii cer un singur favor, la schimb: sa comita o crima. S-a impotrivit initial, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat decedat, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar, de fapt, descopera ca mai are inca multe de pierdut.

Bogdan Stanoevici (Mr. X), Nicodim Ungureanu (Escu), Laura Cosoi (Nora) si Olimpia Melinte (Marcela) sunt doar cativa dintre actorii care joaca in Cel Ales, scris si regizat de Cristian Comeaga. 

„Dintotdeauna, mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reusita. Spectatorii sunt jurati, iar eu, ca un avocat dibace, il port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Incerc mereu sa-l impresionez, sa-l emotionez pe cel din bezna, sa-l fac sa ma urmeze si pornesc mereu cu gandul ca spectatorul generic pe care-l iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toti. Ii spun intotdeauna o poveste: mai grav, mai zambitor, mai romantic sau mai crud, incerc sa il surprind, sa-l fac curios si ii cer replica, raspuns. 

Cel Ales e o istorisire marturisită, un discurs subiectiv. Nicio intamplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc ma povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e si usor, si greu sa pledez. Dar daca pledoaria mea va fi convingatoare, cand lumina se va aprinde, in loc sa se ridice, scepticul meu spectator va simti dorinta sa se aseze, iar eu ma voi destrama sub ochii lui intr-un final diafan ca un val de borangic.”, a spus Cristian Comeaga, regizorul si scenaristul Cel Ales.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO