PRO TV si PRO X vor transmite in exclusivitate UEFA EURO 2020TM!

PRO TV si PRO X vor transmite in exclusivitate UEFA EURO 2020TM!
Citeste mai mult despre: UEFA EURO 2020TM, exclusivitate, Pro Tv, PRO X,
Data: 24 August 2017
In perioada 2018 – 2022, peste 40 de meciuri ale echipei nationale de fotbal a Romaniei vor putea fi urmarite in direct la PRO!

UEFA Nations League, jocurile de calificare la UEFA EURO 2020TM si meciurile pentru calificarea la Cupa Mondiala FIFA 2022 vor tine suporterii in fata televizoarelor, sustinand echipa Romaniei. PRO TV si PRO X vor difuza in exclusivitate Campionatul European de Fotbal 2020, cu 45 de meciuri transmise de PRO TV si 6 de PRO X. 

Rezultatele de audienta obtinute la UEFA EURO 2016TM ne-au cerut practic sa tintim extinderea parteneriatului cu UEFA si competitiile sale. PRO TV devine casa echipei nationale de fotbal incepand din toamna lui 2018. Aici vom trai impreuna sperantele de calificare, aici ne vom bucura de organizarea la Bucuresti a UEFA EURO 2020TM. Toata Romania vede Romania la PRO TV intre 2018 si 2022. Si toata Europa va vedea Romania, ne va vedea tara, la UEFA EURO 2020TM. Bucurati-va de fotbal!”, a declarat Constantin Mocanu, Corporate Affairs Director PRO TV.

Tot in anul 2020 se sarbatoresc 60 de ani de la disputarea primului Campionat European de Fotbal, iar UEFA a decis sa marcheze aniversarea prin organizarea, pentru prima data in istorie, a turneului final EURO in mai multe tari, nu numai intr-un singur stat, asa cum se intampla in mod traditional.

Patru dintre aceste meciuri, dintre care si un meci din optimi, se vor disputa la Bucuresti, iar daca se califica, Romania va juca doua partide pe teren propriu, pe Arena Nationala, iar PRO TV va transmite LIVE aceste meciuri.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO