Putini stiau ca este atat de frumoasa. Nea Traian din Atletico Textila s-a insurat si are o sotie superba. Iata imagini

Putini stiau ca este atat de frumoasa. Nea Traian din Atletico Textila s-a insurat si are o sotie superba. Iata imagini
Data publicarii: 02 Mai 2017
Data actualizare: 02 Mai 2017
In weekendul prelungit de saptamana aceasta, Angel Popescu, antrenorul Traian din Atletico Textila, a spus un "Da!" emotionat, dar hotarat la Starea Civila! Iar alaturi de Angel si Irina, sotia sa, le-au fost Andrei si Andreea Mateiu, colegii lui Traian din Atletico Textila, nasii mirilor.

"Ce sa zic...am avut amandoi niste emotii teribile, mult mai puternice decat cele scenice, cu care totusi ne-am obisnuit! Inca nu realizam insemnatatea momentului, dar avem tot timpul s-o facem! Ne-am simtit minunat in timpul petrecerii, a fost exact cum ne-am dorit. Luna de miere va dura doar cateva zile, pentru ca avem multa treaba!", a spus Angel.

"Cum se cuceresc femeile?" Ne poate spune chiar proaspatul mire. Angel si Irina Caramizaru-Popescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de doi ani si jumatate si s-au cunoscut pe scena Teatrului Metropolis, la repetitiile pentru piesa "Cum se cuceresc femeile".

Alaturi de cei doi la cununia civila le-au fost familiile si prietenii apropiati, dar si actorii Silvana Negrutiu si Constantin Dogioiu. Pe Angel Popescu, dar si pe Andrei si Andreea Mateiu ii putem vedea in fiecare miercuri, de la 20:30, la Pro TV, in Atletico Textila!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies