Uma Thurman, în ultimul film din cariera lui Quentin Tarantino. Ce personaj ar putea să joace

Uma Thurman, în ultimul film din cariera lui Quentin Tarantino. Ce personaj ar putea să joace
Citeste mai mult despre: Uma Thurman, Quentin Tarantino,
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Iulie 2019
Data actualizare: 25 Iulie 2019
Quentin Tarantino ia în calcul apariția celei de a treia părți a pelicului Kill Bill, până la retragerea sa din universul cinematografic.

Controversatul regizor a declarat că va mai face un film după apariția filmului Once Upon a Time in Hollywood, dar oare ultimul său proiect va fi o continuare a producției Kill Bill?

"Eu și Uma am discutat despre acest subiect recent. Nu sunt sigur dacă o voi face, dar mă gândesc la asta de ceva timp". Dacă ar fi să mai fac un alt film, acela ar fi Kill Bill partea a treia." a declarat Tarantino în cadrul unui interviu în această lună. 

Întrebat care sunt personajele din filmele sale de care este cel mai atașat, acesta a răspuns: "Cred că e vorba de  Mireasa (Uma Thurman) și Bill (David Carridine) din Kill Bill și Landa (Christoph Waltz) și Aldo (Brad Pitt) din Inglorious Bastards."

Tarantino a mai fost întrebat ce planuri are după ce se retrage din universului cinematografic. Regizorul a declarat că: "Mă văd scriind cărți și piese de teatru. O să rămân o persoană creativă. Cred că am dat dat tot ce aveam de dat filmelor.

Once Upon a Time in Hollywood este cel de-a 9 și cel mai recent film al lui Tarantinto, iar controversatul regizor a afirmat că se va opri la cel de-al 10-lea film.

Colaborarea dintre Quentin Tarantino și Uma Thurman a stârnit foarte multe controverse în rândul telespectatorilor, având în vedere că de-a lungul anilor cei doi au fost implicați în foarte multe scandaluri. Uma Thurman l-a acuzat în trecut pe Tarantino că în timpul filmării peliculei Kill Bill, acesta a scuipat-o și a strangulat-o. În Kill Bill partea a doua, Uma Thurman a suferit un accident de mașină, acuzându-l pe regizor că nu a protejat-o suficient.

Sursa foto Getty
Vezi și Profil de celebritate -  Kevin Hart
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies