Radu Mazăre se însoară după gratii. Fostul edil al Constanței va fi mire și naș în aceeași zi

Radu Mazăre se însoară după gratii. Fostul edil al Constanței va fi mire și naș în aceeași zi
Radu Mazăre se însoară. FOTO: Viva Mamaia/YouTube
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Iulie 2019
Radu Mazăre se însoară azi cu iubita lui, designerul vestimentar Roxana Mihalache, la Penitenciarul Rahova. În aceeași zi, fostul edil va fi naș pentru un coleg de celulă.

Fostul primar ar Constanței și iubita lui se căsătoresc azi la Penitenciarul Rahova, în cadrul unei ceremonii restrânse. Radu Mazăre (51 de ani) și Roxana Valentina Mihalache (31 de ani) au primit acceptul închisorii pentru a-și chema câțiva apropiați care să le fie alături în această zi specială. 

Radu Mazăre a cerut-o de soție pe iubita lui la telefonul din penitenciar, iar ea a acceptat o ceremonie în detenție. Cei doi au o relație de peste 10 ani și au decis să-și jure credință veșnică. Pentru evenimentul din penitenciar, Roxana Mihalache a venit în România direct din Madagascar.

Roxana Mihalache. FOTO: stirileprotv.ro

Vestea că Radu Mazăre se pregătește de însurătoare a fost dată de fratele fostului edil, Mihai Mazăre, în urmă cu o lună. Acesta a precizat că Radu Mazăre voia ca evenimentul să aibă loc de ziua lui, pe 5 iulie, însă conducerea închisorii a aprobat data de 10 iulie. 

În aceeași zi, Radu Mazăre va fi naș pentru un coleg de celulă. „După ce ei doi se căsătoresc vor cununa și ei, vor fi nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie”, declara Mihai Mazăre, conform stirileprotv.ro.


Radu Mazăre în videoclipul Viva Mamaia, imnul stațiunii Mamaia. FOTO: YouTube

Radu Mazăre se însoară. Ce restricții are în penitenciar

Radu Mazăre și logodnica lui au voie să invite cel mult 10 persoane la cununia din penitenciar. Printre acestea se numără părinții mirilor și copiii acestora din urmă. De asemenea, sunt așteptați și frații mai mici ai fostului primar al Constanței.

La ceremonie, invitații nu vor putea aduce băuturi alcoolice, prin urmare șampania va fi interzisă. De altfel, înainte de a intra în penitenciar, persoanele invitate vor fi supuse unui control de securitate.

Roxana Mihalache a fost să-l vadă pe Radu Mazăre în penitenciar. FOTO: stirileprotv.ro

Radu Mazăre și viitoarea sa soție au dreptul să solicite acces la camera intimă din penitenciar. Cele mai multe închisori din România sunt dotate cu astfel de încăperi, unde deținuții se pot bucura de intimitate, la cerere, cu partenerele/partenerii de viață. Accesul la camera intimă se face cu rezervare, în ordinea depunerii cererilor. 

Detalii despre camerele intime din sistemul penitenciar românesc puteți citi AICI.

Radu Mazăre se însoară. Cine este Roxana Mihalache

Viitoarea doamnă Mazăre este designer vestimentar, al cărui nume e asimilat cu brandul Paluggio. Roxana Mihalache este creatoarea ținutelor excentrice pe care Radu Mazăre le-a purtat la mai multe ediții ale carnavalului găzduit de stațiunea Mamaia.  

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston

FULLSCREEN
Radu Mazăre se însoară după gratii. Fostul edil al Constanței va fi mire și naș în aceeași zi
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO