Rafael Nadal: “Ii doresc Shakirei ce este mai bun" VIDEO

Rafael Nadal:  Ii doresc Shakirei ce este mai bun  VIDEO
Data: 16 Martie 2011
Tenismenul spaniol Rafa Nadal ii este recunoscator si acum iubitei lui Gerard Pique, Shakira, pentru oportunitatea pe care i-a oferit-o in urma cu un an si jumatate de a aparea alaturi de ea in videoclipul pentru piesa “Gitana”.

Rafael Nadal, aflat la Bogota, a declarat intr-un interviu telefonic acordat marti, 14 martie, postului Caracol Radio, ca Shakira traieste cu siguranta un moment bun, in plan profesional si personal.

A trecut deja un an si jumatate de la filmarile pentru Gitana si intr-adevar a fost o experienta foarte frumoasa, sa pot sa fac un videoclip cu cineva atat de important ca Shakira si sa cunosc o lume noua, asa ca ii multumesc”, a declarat Nadal prin telefon.

“Am pastrat in permanenta o frumoasa prietenie si ii doresc Shakirei ce este mai bun in viata profesionala si in viata personala… Este un moment pozitiv in cariera ei si presupun ca, de asemenea, si in viata personala”, spune Rafa Nadal.

In ceea ce priveste viata lui sportiva, Nadal a dezvaluit in acelasi interviu telefonic ca nu si-a pierdut speranta ca va castiga toate cele patru Grand Slam-uri dintr-un sezon. Tenismenul s-a abtinut sa precizeze cine este cel mai de temut adversar al sau - Novak Djokovic sau Roger Federer: “Toti sunt rivali, nu se poate spune ca un rival este mai puternic decat celalalt”.


 

FULLSCREEN
Rafael Nadal: “Ii doresc Shakirei ce este mai bun, in viata profesionala si personala”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO