Raluca Arvat: "Ma bateam cu toti colegii din clasa care ma suparau"

Raluca Arvat: Ma bateam cu toti colegii din clasa care ma suparau
Citeste mai mult despre: Raluca Arvat, prima zi de scoala,
Data: 18 Septembrie 2009
Carismatica prezentatoare a Stirilor Pro Tv din Sport, Raluca Arvat, a fost, in copilarie, o micuta razboinica. De ce era spaima colegilor? Afla din interviul exclusiv www.protv.ro.

Iti mai amintesti cum a fost in prima zi de scoala?
Extraordinara. Eu de-abia asteptam sa ajung in clasa I, dupa ce facusem 3 ani de gradinita la grupa mare sau cel putin asa am stiut eu, pentru ca mi se parea ca daca mergeam la grupa mica era cam ciudat, asa ca de-abia asteptam sa ajung la scoala, sa invat alfabetul si sa stiu sa scriu. N-am plans deloc in prima zi de scoala, eram chiar bucuroasa.

Mai pastrezi legatura cu vreunul dintre colegii din clasa I?

Am fost pana in clasa a opta cu multi dintre colegii din clasa I, dar din pacate am pastrat legatura cu una singura dintre colegele de atunci, dar si pe ea am mai vazut-o acum cativa ani buni.

Materii preferate

Mi-a placut matematica de cand eram mica, eram fascinata de problemele cu multimi si aritmetica, dar mi-a placut si sa citesc foarte mult. Imi placea mult si  sportul, imi placea tare mult cand aveam orele de gimastica si faceam tumbe pe saltele.

Cea mai mare nazbatie?

Ma bateam cu toti colegii din clasa, care ma suparau. Eram putin razboinica. Mai ales cand colegul de banca mi-a rupt varfurile de la toate creioanele colorate, a fost vai si amar de fundul lui, pentru ca aplicam suturi bine tintite.

Citește și

Prima nota proasta?
Aici a trebuit sa astept pana in liceu, pentru ca in scoala generala cea mai mica nota a fost 8, dar am recuperat in liceu cand am reusit chiar si performanta unei note de “1”.

Ce ti se parea cel mai dificil in perioada scolii?

Ora de muzica, pentru ca eu nu prea am “voce”, n-am stralucit niciodata la cantat.

Ai stat intr-o anumita banca?
Am stat in mai toate bancile din clasa...in clasele mici “bataia pestelui” era pe primele banci, sa poti fii cat mai aproape de invatatoare...iar cind am crescut n-am mai parasit ultimele banci...unde distractia era mai mare...

Cand ai copiat prima data?

In clasa a 10-a cand am si impuscat acel 1, dadeam lucare de control la mate si aveam cateva formule de trigonometrie scrise pe banca si m-a vazut proful (care era si diriginte) si mi-a dat 1, dar apoi am luat eu patru note de 10 si 10 la teza si gata s-a rezolvat necazul.

Iti mai amintesti cum arata primul coleg de banca?
Nu prea imi mai aduc aminte cum arata sau cum il chema, dar sigur era un baiat, pentru ca atunci te aseza invatatoarea in formula mixta in banca, sa-i mai disciplineze chipurile pe baieti, care erau mai zvapaiati, dar probabil ca in cazul meu lucrurile au stat fix invers.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies