Raluca de la Angels se reinventează. Mămică de 5 copii, artista a revenit în showbiz

Raluca de la Angels se reinventează. Mămică de 5 copii, artista a revenit în showbiz
Autor: Doina Goanta
Data: 06 Noiembrie 2019
Fetele de la Angeles au reușit să se facă remarcate printre zecile de trupe romanești care practic au apărut “ca ciupercile după ploaie” la finalul anilor ’90. “Așa-s băieții” este cea mai de succes piesă a Ralucăi și Monicăi, cele două componente ale trupei înființate de Costi Ioniță.

De când s-au despărțit, cele două fete au stat departe de lumina reflectoarelor. Monica Ene este la a doua căsătorie și este mămica unei fetițe, pe care o are cu primul soț. 

Foto: Monica Ene

Anul trecut însă Raluca Blejușcă a revenit în showbiz. Aceasta s-a făcut remarcată la Cerbul de Aur, acolo unde a câștigat premiul pentru Interpretare.

Foto:Raluca Blejușcă  si Andreea Marin

Artista a lansat de curând o nouă piesă, care poate fi ascultată și pe canalul ei de Youtube.
 

Citeste si: Oana de la Genius nu mai seamănă deloc cu pustoiaca roșcată din anii 2000. Cât de sexy arată ca brunetă

În vârstă de 33 de ani, Raluca este casatorita cu un procuror și are 5 copii. În ciuda zvonurilor care au circulat prin presă conform cărora și-ar fi schimbat religia, aceasta marturieste că este ortodoxă. „Depinde ce înțelege fiecare prin pocăînță. E o discuție mai amplă. Dar, probabil, atunci când lumea spune că m-am pocăit se gândește că am intrat într-o sectă au ceva. Nu, nu am intrat în nicio sectă. Sunt ortodoxă, pentru mine Ortodoxia este o valoare în sine, dar acum văzându-mă cu cinci copii, mi se pune aceeași întrebare. Nu știu, e o confuzie așa, că și cum dacă ești ortodoxă nu ai voie să faci mai mult de un copil, doi”, a spus Raluca în cadrul unei emisiuni televizate.

După ce a făcut o pauză în cariera muzicală, Raluca Blejușcă a urmat Facultatea de Asistență Socială și Sociologie, apoi a facut un Master pe Consiliere în Asistență Socială.

Vezi mai multe imagini cu Raluca în GALERIA FOTO de mai jos: 


FULLSCREEN
Raluca de la Angels se reinventeaza. Mămică de 5 copii, artista a revenit în showbiz
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO