Raluca Pastramă a făcut prima declarație despre divorțul de Pepe: "Nu vreau ca tata să mai fie amestecat"

Raluca Pastramă a făcut prima declarație despre divorțul de Pepe:  Nu vreau ca tata să mai fie amestecat
Citeste mai mult despre: Raluca Pastrama, declaratie, divort, Pepe,
Data: 15 Decembrie 2020
După ce au apărut tot felul de zvonuri în presă legate de divorțul lor, Raluca Pastramă a decis să vorbească pentru prima oară despre această situație.

Vestea că Raluca Pastramă și Pepe divorțează a fost șocantă pentru toată lumea, iar motivele sunt necunoscute. Chiar dacă în presă au apărut numeroase zvonuri, acestea nu au fost confirmate de cei doi. Pentru că s-a tot spus că tatăl Ralucăi, Nelu Pastramă, s-ar opune divorțului, ba chiar că l-ar susține pe Pepe, nu pe fiica lui, Raluca Pastramă a decis să dea o declarație pentru impact.ro.

Citește și

Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe”, a fost reacția Ralucăi Pastramă.

Rămâne de văzut cum se va termina această poveste, care este departe de a se termina. În urmă cu o lună, Pepe a fost cel care a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea: ”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.” Cei doi au împreună două fiice, pe Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani).

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie


FULLSCREEN
Raluca Pastramă a făcut prima declarație despre divorțul de Pepe: "Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies