Raluca Pastramă, dezvăluiri sincere despre o nouă relație de dragoste: „Nu vreau să spun cuvinte mari”

Raluca Pastramă, dezvăluiri sincere despre o nouă relație de dragoste: Nu vreau să spun cuvinte mari
Citeste mai mult despre: Raluca Pastrama, divort, Pepe,
Data publicarii: 04 Martie 2021
Data actualizare: 04 Martie 2021
Anul trecut, showbiz-ul era zguduit de anunțul că Pepe și Raluca Pastramă divorțează. Chiar dacă mulți se gândeau că se vor împăca, iată că acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei doi au divorțat la notar.

Pepe și Raluca Pastramă au ales să meargă pe drumuri separate, iar în presă au apărut numeroase ipoteze care ar fi dus la divorț: ba că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe, ba că acesta ar fi agresat-o fizic. Recent, Ralua Pastramă a acordat un interviu pentru playtech.ro și a dorit să lămurească mai multe aspecte: „Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult.”

Când a fost întrebată dacă se gândește la o nouă relație, Raluca a răspuns: “Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după 8 ani de căsnicie și au două fetițe împreună: Rosa Alexandra și Maria. 

Sursă foto: Instagram Raluca Pastramă

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!