Raluca Turcan, la “Dupa 20 de ani": "Emil Boc este o garantie a continuarii reformelor!"

Raluca Turcan, la  Dupa 20 de ani :  Emil Boc este o garantie a continuarii reformelor!
Data: 22 Mai 2011
Raluca Turcan, presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor a fost invitata lui Cristian Leonte in editia din 22 mai a emisiunii “Dupa 20 de ani”, difuzata de Pro Tv incepind cu ora 10.00. Deputata PD-L a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii si jurnalistilor Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul Financiar”) referitoare la rezultatul recentelor alegeri din PD-L, posibila remaniere a guvernului, alegerile din 2012, dar si unor intrebari mai personale legate de accesoriile sale vestimentare, unele dintre ele in valoare de mii de euro.

Traian Basescu a dat ocazia PD-L-ului sa-si aleaga singur conducerea si presedintele”, a afirmat Raluca Turcan raspunzind astfel intrebarii referitoare la o posibila implicare a presedintelui Basescu in procesul electoral. “Emil Boc este o garantie a continuarii reformelor”, explica deputata PD-L motivul pentru care Emil Boc a fost ales in functia de presedinte al partidului.

Cit priveste decizia premierului de a scoate de pe listele de candidati la functia de vicepresedinte numele Ralucai Tucan, aceasta a marturisit la “Dupa 20 de ani” ca situatia “i-a produs amaraciune” si “i s-a parut incorect”. Deputata PD-L a explicat ca a purtat doua discutii cu Emil Boc pe aceasta tema, iar premierul si-a exprimat dorinta ca Turcan sa faca parte din echipa sa. “Corect ar fi fost sa fiu anuntata ca am fost sacrificata din echipa lui Boc”, spune Turcan, care precizeaza ca a aflat de aceasta decizie chiar inainte sa-si tina discursul.

Citeste mai mult pe stirileprotv.ro!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO