Cele mai tari filme sunt la ProTV: de vineri pana duminica: "Rambo 3", "Dennis, pericol public", "Pe jumatate mort" si "Camera de refugiu"

Cele mai tari filme sunt la ProTV: de vineri pana duminica: Rambo 3 , Dennis, pericol public , Pe jumatate mort si Camera de refugiu
Citeste mai mult despre: filme,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2014
Data actualizare: 23 Ianuarie 2014

Vineri, 24 ianuarie

20:30 – (12) Film artistic: Rambo 3

Titlu original: Rambo III

Regia: Peter MacDonald 

Productie: SUA, 1988 

Cu: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Marc de Jonge, Spiros Focas  

Genu: actiune 

Dumnezeu insusi ar fi mai indurator. John Rambo, nu. Prima oara a luptat pentru el, a doua oara pentru tara, iar acum pentru prietenul sau, colonelul Trautman. Super-eroul paraseste o manastire budista cind afla ca fostul sau lider din brigada Beretelor Verzi a fost capturat de rusi si este tinut prizonier in Afganistan. La inceput, Rambo ezita sa se intoarca la obiceiurile sale de razboinic fara mila, dar nici nu trece bine linia de frontiera ca-si da seama ca e singur in fata unei armate intregi. La vremea sa, filmul a fost considerat cel mai costisitor facut pina atunci, cu un buget de 63 de milioane de dolari. 

 

Sambata, 25 ianuarie

20:30 – (AP) Film artistic: Dennis, pericol public

Titlul original: Dennis the Menace

Cu: Walter Matthau, Mason Gamble, Christopher Lloyd, Joan Plowright

Regia: Nick Castle

Productie: SUA, 1993

Gen: comedie

Plecind de la popularul serial de televiziune transmis in America anilor  `50 si de la cartea aparuta inaintea acestuia, filmul “Dennis, pericol public” ii aduce impreuna pe “morocanosul” Walter Matthau si pe pustiul neastimparat interpretat de Mason Gamble. Cind parintii lui Dennis pleaca din oras, acesta este lasat in grija domnului si doamnei Wilson. Mica pacoste il scoate din minti pe domnul Wilson in doi timpi si trei miscari, desi intentia sa e sa fie de folos tuturor. Chiar si hotului care vrea sa intre in casa.

 

Duminica, 26 ianuarie 

20:30 – (12) Film artistic: Pe jumatate mort

Titlu original: Half past dead

Productie: Germania/SUA, 2002

Regia: Don Michael Paul

Cu: Steven Seagal, Morris Chestnut, Ja Rule

Gen: actiune

Alcatraz. inchisoarea de maxima securitate, recent redeschisa si dotata cu aparatura de supraveghere de ultima ora. Toata lumea se straduieste sa nu ajunga acolo. insa Donny Johnson, o minte criminala prin excelenta, a adunat un comando tocmai pentru a se infiltra in Alcatraz. El vrea sa-l forteze pe un condamnat care mai are doar citeva zile de trait sa spuna unde a ascuns lingourile de aur in valoare de 200 de milioane de dolari pe care le-a furat. insa in inchisoare, sub acoperire, se afla agentul FBI Sasha Petrosevitch (Steven Seagal), care trebuie sa supravegheze un condamnat periculos. Ajutat de detinutul Nick Frazier (Ja Rule), Sasha este singura speranta de oprire a invadatorilor.   

 

22:15 – (15) Film artistic: Camera de refugiu

Titlu original: Panic room

Productie: SUA, 2002

Regia: David Fincher

Cu: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker

Gen: thriller

Camera de refugiu. Cea mai sigura incapere a unei case devine pentru Meg Altman (Jodie Foster) si fiica sa, Sarah, locul in care vor purta cel mai dur razboi din vietile lor. in momentul cind Meg se muta impreuna cu fiica sa intr-o casa mare, veche, dotata cu o incapere-seif nu banuieste ca va avea nevoie de ea atit de curind. insa dupa ce citiva spargatori intra cu forta in locuinta, Meg, care sufera de claustrofobie si fiica sa diabetica se refugiaza in camera-seif. insa tinta spargatorilor este tocmai acea incapere, pentru ca acolo este ascunsa o avere fabuloasa.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies