Ramona Bădescu, adevărul despre relația cu Alain Delon: "Am fost sedusă și abandonată"

Ramona Bădescu, adevărul despre relația cu Alain Delon: Am fost sedusă și abandonată
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
Ramona Bădescu a avut ocazia de a interacționa cu nume importante din industria cinematografică de-a lungul timpului, însă întâlnirea cu Alain Delon este cea care i-a rămas în minte. Actrița a povestit cum l-a cunoscut pe celebrul francez și a făcut mărturisiri inedite. 

Ramona Bădescu a dezvăluit că întâlnirea cu Alain Delon este cea care a marcat-o, ținând cont de faptul că era fana acestuia de multă vreme, iar în tinerețe obișnuia să doarmă cu fotografia francezului sub pernă.

Actrița a povestit, în cadrul unei emisiuni televizate, cum s-au cunoscut și a dezvăluit că a rămas profund impresionată de manierele celebrului actor. 

"Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!'. M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest.Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică", a povestit Ramona. 

Ramona a dezvăluit ca relația de amiciție dintre ei să evolueze, însă acest lucru nu s-a întâmplat, spre dezamăgirea artistei. "Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut", a declarat Ramona Bădescu. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies