Ramona Hanganu amenintata cu pistolul

Ramona Hanganu amenintata cu pistolul
Citeste mai mult despre: Ramona Hanganu, Carla, Mostenirea, Rocky,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2010
Data actualizare: 25 Noiembrie 2010
Schimburi de focuri si secrete incredibile care ies la iveala. De toate acestea, plus alte surprize, ati avut parte in episodul de joi, 25 noiembrie, al serialului “Mostenirea”, difuzat de ProTV de luni pana joi, de la ora 22:15. 

Aflata la Nisa, Carla (Ramona Hanganu) a aflat lucruri incredibile despre trecutul lui Gabriel (Costin Sforaru), lucruri care le vor afecta puternic relatia. Episodul de joi, 25 noiembrie, a adus telespectatorilor si o noua confruntare intre State (Gheorghe Visu) si Fabrizio (Cristi Iacob). In tot acest context, povestea a luat o noua intorsatura si asta pentru ca trecutul a iesit la iveala si nimic nu va mai fi ca inainte.

Filmare secventelor s-a intins pe parcursul catorva ore pentru ca intreaga situatie a fost foarte tensionata. “Totul a parut extrem de real, de asta a fost si mult mai usor sa imi intru in rol. Am primit foarte multe indicatii despre faptul ca trebuie sa fiu atenta atunci cand voi simti pistolul la tampla, pentru ca s-ar putea sa reactionez ciudat. Din fericire nu a fost cazul, pentru ca atat eu cat si personajul meu suntem femei curajose”, a declarat Ramona Hanganu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!