Ramona Paun prezinta Stirile PROTV din sport

Ramona Paun prezinta Stirile PROTV din sport
Citeste mai mult despre: Ramona Paun, sport, Stirile ProTV,
Data publicarii: 13 August 2015
Data actualizare: 13 August 2015
Ramona Paun s-a alaturat echipei de prezentatori a Stirilor PRO TV din sport. Dupa o lunga perioada petrecuta la statia PRO TV din Sibiu, in calitate de reporter si corespondent, Ramona a venit la Bucuresti, unde a ocupat timp de sase ani pupitrul stirilor Sport.ro. 

E o realizare uriasa pentru mine si ma bucur pe deplin de ea. Sunt fericita ca mi s-a dat sansa sa prezint cel mai important jurnal sportiv din Romania. M-am obisnuit repede cu noua postura, asta pentru ca sunt inconjurata de aceiasi oameni cu care am lucrat in ultimii sapte ani in PRO TV. Fac ceea ce imi place cu adevarat, intr-o televiziune care te obliga sa fii mai bun de la o zi la alta. Sper ca si telespectatorii sa ma primeasca la fel de bine cum am primit eu vestea!”, a declarat Ramona

Ramona a inceput sa prezinte stirile sportive la matinalul Stirilor PROTV, unde face o echipa de exceptie cu colegii sai. Incepand din acest weekend, telespectatorii o pot vedea si la jurnalul de seara al Stirilor PROTV, unde va aduce noutatile din lumea sportului. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies