Ramzan Kadîrov ar fi ”extrem de bolnav”, dar refuză ajutorul medicilor din Rusia

Ramzan Kadîrov ar fi extrem de bolnav , dar refuză ajutorul medicilor din Rusia
Citeste mai mult despre: Ramzan Kadirov, bolnav,
Data publicarii: 06 Martie 2023
Data actualizare: 06 Martie 2023
Presa britanică scrie că Ramzan Kadîrov, liderul din Cecenia, suferă de o ”afecțiune gravă a rinichilor”, după ce un chirurg renumit din Emiratele Arabe a fost surprins în capitala Groznîi. 

Jurnaliștii din opoziție au postat pe Telegram faptul că Ramzan Kadîrov  nu este deloc bine și prezintă ”simptome de otrăvire”. Liderul cecen este un susținător al Rusiei în războiul din Ucraina și a trimit mii de soldați pentru a lupta în numele lui Putin. 

În ultimul an, Kadîrov s-a îngrășat vizibil, iar unii comentatori spun că pare foarte umflat la față. 

Jurnalistul kazac Azamat Maytanov, citând propriile surse, scrie că Ramzan Kadîrov ar putea suferi de o boală terminală, otrăvirea fiind o posibilă cauză.

”Am primit informația că Dr. Yasin Ibrahim El-Shahat, un renumit chirurg nefrolog din Emiratele Arabe, cu peste 30 de ani de experiență, a ajuns la Groznîi”, a scris el pe Telegram.

”Aria sa expertiză sunt nefrologia, dializa, transplantul și insuficiență renală acută. Se pare că Kadîrov este în stare gravă și are serioasă probleme cu rinichii”.

Leonid Nevzlin, un om de afaceri rus, de origine israeliană, pare să confirme aceste vești. ”Kadîrov este tratat în Emiratele Unite, iar când este în Groznîi, un nefrolog din Abu Dhabi vine special pentru el.

În mod cert, Kadîrov nu are încredere în medicii ruși. Există motive. Sursele mele spun că problemele cu rinichii sunt un simptom de otrăvire”, menționează Express.co.uk.

Publicația Bild din Germania susține, de asemenea, aceleași informații. Avionul de lux privat al liderului cecen a făcut mai multe zboruri în Emiratele Unite, iar acesta a fost mai puțin vizil în ultimele săptămâni. 

Foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!