Rapperul Lil Uzi Vert a renunțat la diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte

Rapperul Lil Uzi Vert a renunțat la diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte
Lil Uzi Vert nu mai poartă diamantul în frunte. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iunie 2021
Data actualizare: 02 Iunie 2021
La începutul anului, Lil Uzi Vert a șocat pe toată lumea după ce și-a implantat în frunte un diamant roz scandalos de scump. Acum, rapperul s-a afișat fără bijteria de 11 karate, iar motivul e de natură medicală.

Lil Uzi Vert suferea din cauza diamantului scandalos de scump pe care și l-a implantat în frunte. Rapperul le-a spus fanilor săi că a început să sângereze în locul în care și-a lipit chirurgical bijuteria. Acesta pare motivul principal pentru care artistul a renunțat la accesoriul său neobișnuit.

Deocamdată, el nu a confirmat, însă, în februarie 2021, a dezvăluit că ar putea muri dacă bijuteria nu e îndepărtată cu grijă.

Lil Uzi Vert, pe numele său real Symere Bisil Woods, s-a afișat în public fără diamantul din frunte într-un insta story al iubitei lui, cântăreața Jatavia Shakara Johnson (JT).

Fanii au sesizat imediat dispariția bijuteriei și au încercat să obțină de la rapper o declarație pe acest subiect.

Lil Uzi Vert și-a anunțat fanii încă din ianuarie că are de gând să-și facă un piercing neobișnuit. Alex Daragiu a comentat acest eveniment în cadrul episodului 54 al emisiunii Trending Review de pe PROTVPlus.ro. Vezi episodul AICI!

Plătesc de ani de zile pentru un diamant roz natural de la Elliot (bijutierul Elliot Eliantte – n. red.). Această piatră a costat atât de mult, încât din 2017 plătesc la ea”, a spus rapperul, confirmând că bijuteria valorează mai mult decât casa lui și toate mașinile pe care le are în garaj.

De ce și-a pus Lil Uzi Vert diamant în frunte


Artistul a răspuns și la întrebarea care nu poate fi evitată în acest context: De ce ți-ai pus diamantul în frunte?

El a explicat că inițial a vrut să-și facă un inel cu acel diamant, însă s-a temut că-l va pierde. Pentru a evita această nenorocire, artistul a decis să-și implanteze piatra într-un loc în care să fie în siguranță. Așa a ales fruntea.

Totuși, rapperul și-a comandat și un inel decorat cu diamant, dar și un cercel care conține o piatră mai mică.

Fotografii? Getty Images/@liluzivert

Vezi și VIDEO: Trending Review: Irina Rimes și-a pus piercing-uri! - episodul 51
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies