Rapperul rus Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, pe care îl plimbă în lesă. Cât costă „jucăria” inedită

Rapperul rus Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, pe care îl plimbă în lesă. Cât costă jucăria inedită
Citeste mai mult despre: Eldzhey, celebritati, muzica, Rusia,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Interpretul Eldzhey se numără printre cei mai populari rapperi din Rusia. El reușește să atragă atenția nu doar prin videoclipurile sale, dar și prin aparițiile excentrice. Recent, a fost filmat pe stradă cum își plimbă câinele-robot.

Când ești cel mai spectaculos persoanj din showbiz, trebuie să ai și un animal de companie ca atare. Așadar, rapperul Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, al cărui preț poate să ajungă și la 74.000 $, în funcție de compania care îl produce.

Spre exemplu, câinele Spot de la Boston Dynamics', care a fost lansat în 2020, costă nu mai puțin de 74.500 $. Între timp au apărut și versiuni mai ieftine, cum ar fi CyberDog de la Xiaomi, în valoare de aproximativ 1.500 $. Acești roboți pot transporta diverse lucruri și sunt foarte utili la supraveghere. 

Eldzhey a stârnit un val de comentarii în mediul online. Unii dintre urmăritorii săi au lansat diverse glume: 

„Lioha a găsit un înlocuitor pentru Nastya Ivleeva?” (fosta soție și una dintre cele mai populare femei din showbizul rusesc); „Mă întreb ce fel de rasă este”; „Astfel vei scăpa de grija ca adidașii tăi să nu fie roși”, „Când ești alergic la animale”. 

Recent, Eldzhey (pe numele real Alexey Konstantinovich Uzenyuk) a înregistrat 3 milioane de ascultători pe platforma Spotify, devenind astfel cel mai ascultat cântăreț rus. Pe locul doi se află un alt rapper cunoscut- Morgenstern (Alisher Morgenstern), cu 2,4 milioane de ascultători pe lună.  

Sursă foto: Instagram/ sayonaraboy

Vezi și: Românii au talent începe în 4 februarie! Dragoș Bucur, pentru prima dată în postură de jurat
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies