Răspunsul amuzant dat de Lora după ce fanii au întrebat-o ce știe să facă de 25 de lei, cât costă biletul

Răspunsul amuzant dat de Lora după ce fanii au întrebat-o ce știe să facă de 25 de lei, cât costă biletul
Lora, repetiții pentru concertul online. FOTO: @loraofficial
Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Noiembrie 2020
După ce evenimentele cu public au fost interzise de autorități, artiștii din România au fost nevoiți să-și caute forme de exprimare în mediul online. Lora a găsit soluția pentru a păstra contactul cu fanii ei.

Lora va cânta pe 26 noiembrie pentru fanii ei, însă nu într-o sală ori în piața publică, ci pe internet. Artista își promovează cel mai recent proiect muzical, Suflet de femeie, pe streamerse.net, unde va susține un concert de 30 de minute. Lora și echipa ei au stabilit și prețul biletului pe care admiratorii săi trebuie să-l plătească pentru a avea acces la evenimentul online.

Citește și

Unora dintre fanii ei li s-a părut un preț cam piperat și au întrebat-o ce știe să facă de acești bani. Ei bine, știe destule. Lora le-a răspuns amuzant.

M-au întrebat niște minunați, ce știu să fac de 25 de lei prețul biletului? Ce anume aş putea să fac să merit ca cineva să dea suma asta? Păi, voi cânta cu capul în jos, sub apă, în timp ce fac jonglerii cu mâna stângă și mi-am învățat motanii să danseze în sincron. Credeți-mă, merită”, a dezvăluit Lora pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Artista a făcut publice mai multe fotografii realizate în timpul repetițiilor pentru evenimentul din 26 noiembrie. Pentru Lora, concertul de joi seară, programat la ora 21.00, este primul de acest fel.

La 2 octombrie 2019, Irina Rimes a susținut primul concert exclusiv online, eveniment găzduit de PROTVPlus.ro la care au asistat peste 500.000 de români.

A fost un moment de referință al carierei mele. Un proiect deloc ușor dus până la capăt cu mare succes, o echipă unită și pasionată, profesioniști în munca lor și oameni frumoși la suflet. Mă bucur mult că am avut ocazia să împărtășesc această experiență cu o echipă de peste 100 de oameni și cu un număr atât de mare de spectatori. N-am visat niciodată să am peste 500.000 de oameni care să privească în timp real un concert de-al nostru. Mulțumesc invitaților mei care au venit cu sufletul deschis”, spunea atunci Irina Rimes.

Fotografii: @loraofficial

Vezi și VIDEO: Lora și Ghenu, spuneți tot sau vă ia gura foc?

FULLSCREEN
Răspunsul amuzant dat de Lora după ce fanii au întrebat-o ce știe să facă de 25 de lei, cât costă biletul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies