Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Meghan Markle unei femei care i-a dezvăluit motivul pentru care nu are copii

Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Meghan Markle unei femei care i-a dezvăluit motivul pentru care nu are copii
Citeste mai mult despre: Meghan Markle,
Data: 19 Decembrie 2018
Meghan, soţia Prinţului Harry al Marii Britanii, a dus la bun sfârşit o nouă îndatorire regală solo. 

Ea a vizitat fundaţia The Royal Variety, unde a stat de vorbă cu diverşi oficiali despre problemele cu care se confruntă aceștia. La un moment dat, Meghan a avut o conversaţie despre copii cu una dintre femeile prezente acolo.

Ducesa a întrebat-o pe aceasta dacă are copii. Femeia i-a răspuns că nu are copii pentru că „are o carieră".

"Da, știu și înțeleg cum vine asta.", a răspuns Meghan, care, înainte de căsătoria cu Harry, a fost o susținătoare îndârjită a drepturilor femeilor și a alegerilor acestora. 


Ducesa de Sussex se află în centrul atenției în ultima vreme și prin prisma presupuselor neînțelegeri dintre ea și Ducesa de Cambridge. 

Cel mai recent, presa din Marea Britanie a speculat că decizia ducilor de Sussex de a se muta de la Palatul Kensington, unde stau alături de ducii de Cambridge, ar fi fost luată pe fondul neînțelegerilor tot mai mari și mai dese dintre Kate și Meghan.

Richard Palmer, jurnalist apropiat familiei regale, a spus pentru publicația britanică Dail Mail: „Nu e vorba de vreun scandal de proporții, doar că Meghan și Kate nu sunt deloc apropiate. Kate pur și simplu nu o place, crede că Meghan a venit în Palatul Kensington cu o atitudine superioară, arogantă, și aceeași părere o au și angajații din Palatul Kensington.”

Palatul Kensington a primit numeroase solicitări din partea presei de a tranșa printr-un comunicat oficial această problemă, însă nu a dat curs invitațiilor de a lămuri problema.

Știrea că Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, se vor muta din Palatul Kensington la Frogmore a făcut vâlvă în presa britanică și a întețit zvonurile că Ducesele nu se suportă, mai ales că decizia a fost anunțată fără a oferi și un motiv.

Surse din Palatul Regal au declarat atunci pentru publicația britanică The Daily Mail că William și Kate nu ar fi avut cuvinte prea frumoase la adresa lui Meghan. „William și Kate nu o plac pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

Nici Meghan nu pare să facă eforturi prea mari pentru a le intra în grații lui William, Kate, Reginei și angajaților din Kensington.

Presa britanică a scris de curând că asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni după nunta Ducesei de Sussex cu Harry. Amy Pickerill, asistenta Ducesei, a demisionat după ce ar fi spus, în prealabil, că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Daily Mail a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan în privința atitudinii pe care o are față de angajați. 

FULLSCREEN
Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Meghan Markle unei femei care i-a dezvăluit motivul pentru care nu are copii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO