Răsturnare de situație după moartea Arethei Franklin. Au fost descoperite trei testamente ale artistei

Răsturnare de situație după moartea Arethei Franklin. Au fost descoperite trei testamente ale artistei
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Mai 2019
Data actualizare: 22 Mai 2019
Urmașii reginei muzicii soul au parte de dilema vieții lor după ce au descoperit, printre bunurile ei, trei dispoziții testamentare care se bat cap în cap.

Aretha Franklin a murit pe 16 august 2018, la reședința ei din Detroit, la vârsta de 76 de ani. Regina muzicii soul suferea de cancer pancreatic, diagnostic confirmat de medicul ei după tragica sa moarte. Cei patru copii ai săi ar fi trebuit să moștenească în mod egal averea de 80 de milioane de dolari, în lipsa unnui testament lăsat de cântăreață.

Însă, reprezentanții familiei au dezvăluit că au găsit nu unul, ci trei documente care conțin dispoziții referitoare la împărțirea bunurilor. 

Citește și: Viața incredibilă a Arethei Franklin: la 14 ani avea deja doi copii

FOTO: Getty Images

Conform publicației Radar Online, două dintre ele datează din anul 2010 și au fost găsite într-un dulap încuiat din reședința artistei. Cel de-al treilea document găsit este datat martie 2014 și a fost găsit într-un caiet cu spirală ascuns sub pernele unei canapele. Acest testament face referire la împărțirea averii în mod egal între toți membrii familiei regretatei artiste.

Avocații familiei au demarat o anchetă pentru a stabili care dintre cele trei documente este veritabil și demn de respectat. Până acum, doi dintre cei patru copii ai Arethei Franklin au contestat cele trei testamente.

Cel mai vocal dintre ei, Kecalf Franklin, susține că mama lui și-a exprimat, în testamentul din 2014, dorința expresă ca el să fie reprezentantul averii familiei.

FOTO: Getty Images

În luna aprilie a acestui an, un judecător a aprobat cererea familiei de angaja experți cu scopul de a evalua posesiunile regretatei artiste. Specialiștii au identificat existența unor datorii de 5 milioane de dolari, pe care Aretha Franklin le avea de achitat la stat, cu titlu de taxe și impozite.

Vezi și: 

  • FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies