Razboiul dintre dive continua! Vezi ce acuzatii incredibile isi aduc Mariah Carey si Nicki Minaj:

Razboiul dintre dive continua! Vezi ce acuzatii incredibile isi aduc Mariah Carey si Nicki Minaj:
Citeste mai mult despre: Mariah Carey, Nicki Minaj,
Data publicarii: 05 Octombrie 2012
Data actualizare: 05 Octombrie 2012
Starul american Mariah Carey a fost insultata si jignita in timpul auditiilor pentru emisiunea-concurs "American Idol", marti, iar producatorii show-ului au decis sa intrerupa filmarile din cauza acestei dispute verbale violente.

Potrivit Daily Mail, totul a inceput dupa ce Mariah i-a spus colegei sale din juriul emisiunii "American Idol", cantareata de muzica rap Nicki Minaj, ca este o "catea". La randul ei, cantareata americana de muzica rap a amenintat-o pe Mariah Carey, spunandu-i: "Te voi face K.O".

Cele doua cantarete s-au certat violent, in direct, in urma prestatiei unui concurent inscris in acest show. Keith Urban, un alt membru al juriului, alaturi de Randy Jackson, a intervenit pentru a le calma, iar producatorii au decis sa suspende auditiile.

Rivalitatea dintre cele doua cantarete este deja de notorietate. Mariah Carey, platita cu 18 milioane de dolari pentru a participa la aceasta emisiune, nu suporta ideea ca tanara Nicki Minaj sa ii faca concurenta in acest show.

Se spune ca Mariah Carey a fost nemultumita cand a aflat ca Nicki Minaj va face si ea parte din juriul emisiunii "American Idol", considerand ca prezenta ei in juriu va face ca emisiunea sa devina "un spectacol cu ciudati".

Scandalul continua: Mariah Carey a declarat in emisiunea “The View” ca s-a vazut nevoita sa-si angajeze mai multi bodyguarzi, dupa ce, spune ea, Nicki ar fi amenintat ca, daca ar avea o arma, ar impusca-o pe rivala ei, iar la acea scena ar fi fost mai multi martori din echipa American Idol.

Nicki Minaj a raspuns acestor acuzatii pe Twitter. “Barbara Walters (moderatoarea emisiunii “The view”) nu a vorbit si cu mine, cred ca sunt prea periculoasa. Eu nu sun pe la site-uri sau pe la TV, pentru ca sunt capabila sa stau singura pe doua picioare. Nu am avut niciodata nevoie de arma” spune Nicki.

Cred ca doare cand doi producatori iti spun ca Nicki Minaj e cel mai bun jurat de la Simon incoace. Saraca Mariah” a continuat rapperita.

Producatorii emisiunii sunt foarte ingrijorati, pentru ca nu stiu daca cele doua cantarete vor reusi sa se inteleaga pentru restul sezonului, scrie MEDIAFAX.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies