Razbunarea celor de la "Serviti, va rog"! Afla ce l-a speriat atat de tare pe Nea Marin incat sa se ascunda intr-o rulota, sub pat

Razbunarea celor de la Serviti, va rog ! Afla ce l-a speriat atat de tare pe Nea Marin incat sa se ascunda intr-o rulota, sub pat
Data publicarii: 20 Iulie 2013
Data actualizare: 20 Iulie 2013
Catalin Maruta s-a gandit sa ii razbune pe toti cei care au participat la "Serviti, va rog" si care si-au luat nuiele peste picioare, asa ca i-a pregatit lui Nea Marin o farsa de zile mari.

Trei baieti plini de muschi au venit in locul unde circul de la "Serviti, Va Rog" sustinea spectacole pentru a-i cere  lui Sonny o taxa de protectie. Acestia sustineau ca circul nu are voie sa ocupe acest spatiu decat contra cost.

Marti, 23 iulie, la ProTV, incepe cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Serviti, va rog!"

Discutia dintre Sonny, Nea Marin si cei trei baieti s-a lasat cu un scandal monstru si cu impuscaturi. Ceea ce nu a stiut Nea Marin era ca totul era foarte bine pus la punct de Maruta care a vrut sa ii razbune pe toti cei care au participat la emisiunea difuzata de ProTV, "Serviti, va rog!" si care s-au simtit chinuiti de Nea Marin.Cand a vazut ce se intampla, Nea Marin a fugit si s-a ascuns sub pat, intr-una dintre rulote.

"Am venit dupa o luna de zile sa-i vad pe oamenii astia. Imi vine sa te omor, sa iti rup fata. Recunosc, esti tare Maruta, dar ti-o fac eu"
, a declarat Nea Marin dupa ce totul s-a terminat.

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies