Replica de milioane a lui Ronaldo dupa ce a fost acuzat ca ar trebui sa fie in inchisoare 

Replica de milioane a lui Ronaldo dupa ce a fost acuzat ca ar trebui sa fie in inchisoare
Citeste mai mult despre: Cristiano Ronaldo, acuzatii de frauda, copii,
Data: 27 Decembrie 2017
Primele zvonuri ca Ronaldo ar fi fraudat statul Spaniol au aparut in luna iunie a acestui an.

Luna aceasta seful Agentiei Fiscale din Spania a afirmat in instanta ca atacantul lui Real Madrid ar trebui sa fie in spatele gratiilor pentru fraudarea statului cu fabuloasa suma de 14 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo este acuzat ca a folosit o companie fantoma din Insulele Virgine pentru a-si ascunde o parte din venituri de Biroul de Taxe spaniol. Se pare ca portughezul si-a declarat venituri de 11 milioane de euro in perioada 2011-2014, cand de fapt ar fi castigat aproape 43 de milioane.

"Avem oameni care stau in inchisoare pentru 110 000 de euro, el de ce ar fi o exceptie?" a declarat Caridad Gomez Mourelo.

Ca raspuns la acuzatiile care i se aduc, Cristiano a postat in a doua zi de Craciun o poza pe contul personal de Instagram, in care apare alaturi de trei dintre copiii sai. "Sunt PRIZONIERUL acestor bebelusi frumosi hahahaha" a fost descrierea care a insotit fotografia.

Ironia fotbalistului a fost sesizata de publicatiile din Spania, care au preluat rapid subiectul. Postarea a strans in mai putin de 24 de ore peste 4,5 milioane de aprecieri si mii de comentarii de apreciere din partea fanilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO