Reacția genială a unui bebeluș când vede mâncarea. Momentul video a ajuns viral

Reacția genială a unui bebeluș când vede mâncarea. Momentul video a ajuns viral
Data publicarii: 30 Ianuarie 2023
Data actualizare: 30 Ianuarie 2023
De cele mai multe ori, nu putem trece cu vederea momentele video în care bebelușii fac lucruri amuzante. Un video cu o fetiță din Suedia a atras atenția internauților și a adunat milioane de vizualizări. 

Milly este unul dintre cei trei copii ai unei mame suedeze, de profesie makeup artist. Tânăra mămică postează frecvent filmulețe cu fetele și băiatul ei, iar unul dintre acestea a ajuns viral. Aflată la un restaurant, împreună cu părinții, micuța se arată foarte enuziasmată când primește porția de mâncare. Reacția ei genială a stârnit mii de comentarii în mediul online, după ce mama ei a postat înregistrarea video. 

„Este atât de simpatică, dar și înfometată”, „Este o adevărată actriță și merită un Oscar”, au scris unii utilizatori Instagram. Câțiva o ceartă pe mămică: „Se vede că îi dă puțin de mâncare”, „Pare să nu fie nimic în lingura aia”, iar alții îi iau apărarea: „La această vârstă, copiii trebuie doar să guste un aliment nou, pentru a se observa dacă nu are vreo reacție alergică”. 

În video-ul de mai sus, Milly avea 9 luni, dar în prezent fetița are 5 ani. Filmulețul a fost distribuit recent de pagina Sveriges Roligaste Barn, care prezintă momente amuzante cu copii. Momentul adorabil a fost cel mai vizionat videoclip din 2021, dar a adunat și milioane de vizualizări în 2022 pe acest cont de Instagram. 

Un alt video, la fel de amuzant, este cu o fetiță care gustă pentru prima dată înghețată. 


Sursă foto: Instagram/ Sandra Karlsson Elfsten, sverigesroligastebarn

Vezi și: Dupa „Românii au talent”, Darius a cucerit și America


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!