Reacția lui Ashton Kutcher după ce soția lui a fost inclusă pe lista celor mai influente persoane din 2022

Reacția lui Ashton Kutcher după ce soția lui a fost inclusă pe lista celor mai influente persoane din 2022
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Mai 2022
Data actualizare: 24 Mai 2022
Mila Kunis, actrița în vârstă de 38 de ani, a fost numită una dintre cele mai influente persoane din lume, potrivit clasamentului publicat de revista Time. Soțul ei, Ashton Kutcher, n-a ratat ocazia de a glumi cu această ocazie pe rețelele sociale. 

În topul celor mai influente 100 de persoane din lume se regăsesc vedete, oameni de afaceri, politicieni și sportivi care au avut un impact asupra societății în acest an. 

Mila Kunis a intrat în top la categoria Artists, alături de Zendaya, Amanda Seyfried, Andrew Garfield, Ariana DeBose, Channing Tatum, Jazmine Sullivan, Sarah Jessica Parker și alții.

Fiecare persoană care se regăsește în acest top are o descriere făcută de către un coleg. În cazul actriței Mila Kunis, actrița Zoe Saldaña a fost cea care a scris despre ea, potrivit time.com: 

„Ea dă 100% fiecăruia dintre rolurile sale: ca mamă, ca soție, ca fiică, ca nepoată, ca prieten, ca producător, ca actor. Este o persoană atât de curioasă, înfometată de conversații importante. Este un bun lider, fie că conduce un grup de chat cu mame, organizează un eveniment sau strânge fonduri pentru cauze la care ține.” 

Saldaña a amintit și despre strângerea de fonduri pentru Ucraina, de zeci de milioane de dolari, pe care a reușit să o facă Mila Kunis.Este o misiune, o responsabilitate și o binecuvântare”, a scris ea. 
 

La scurt timp, Ashton Kutcher a făcut public un mesaj, în stilul caracteristic:


 
„Dragă Time, deja pierd fiecare discuție pe care o am cu soția mea. Știi ce înseamnă asta acum?”, a scris el în dreptul link-ului care anunța că Mila Kunis se regăsește în topul celor mai influente persoane din lume.
 
Mila Kunis și Asthon Kutcher s-au căsătorit în 2015. Ei au împreună o fiică - Wyatt, de șapte ani, și un fiu - Dimitri, de cinci ani.
 

Sursă foto: Getty Images/ Instagram 

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!