Reacția lui Dennis Quaid la cometariile răutăcioase referitoare la diferența uriașă de vârstă dintre el și logodnica sa

Reacția lui Dennis Quaid la cometariile răutăcioase referitoare la diferența uriașă de vârstă dintre el și logodnica sa
Dennis Quaid și Laura Savoie s-au logodit în octombrie 2019. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 26 Noiembrie 2019
Actorul Dennis Quaid a vorbit fără menajamente despre relația cu Laura Savoie, logodnica sa cu 39 de ani mai tânără. Starul american a reacționat la comentariile răutăcioase ale celor care le urmăresc viața privată.

El are 65 de ani și e în cea mai bună formă a vieții sale. Ea se consideră binecuvântată că l-a întâlnit pe bărbatul care își trăiește a doua tinerețe. Dennis Quaid și Laura Savoie sunt logodiți din octombrie 2019, eveniment care a alimentat o serie de bârfe și comentarii malițioase.

Într-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, Dennis Quaid dezvăluie că nu-l afectează remarcile indiscrete ale celor din jur în ceea ce privește diferența de vârstă dintre el și logodnica lui.

Nu, nu ne deranjează asta. Fiecare vede totul din perspectiva lui, așa că nu pot să comentez ceea ce simt ei. Nu pot nici să mă înfurii”, a dezvăluit actorul.

Laura Savoie, care în prezent urmează un program doctoral la Universitatea din Texas, are doar 26 de ani. Ea îi poate fi, oricând, fiică lui Dennis Quaid.

„Nu am căutat această diferență de vârstă sau pe cineva chiar foarte tânăr în comparație cu mine. Am cunoscut-o la un eveniment, apoi relația a evoluat. Nu poți controla de cine să te îndrăgostești”, a mai spus actorul.

Dennis Quaid a mai fost căsătorit de trei ori, ultima dată cu agentul imobiliar Kimberly Bufington. Cei doi, care au împreună doi copii, au finalizat divorțul anul trecut.

Dennis Quaid și Meg Ryan în 1998. FOTO: Getty Images

Anterior, actorul a mai fost căsătorit cu actrița Meg Ryan, cu care are un băiat în vârstă de 27 de ani. Au divorțat în iunie 2000, după 9 ani de mariaj. 

Prima soție a lui Dennis Quaid, actrița germană cu origini americane Pamela Jayne Soles, are și ea trei relații eșuate. Mariajul lor a rezistat 5 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Selena Gomez, probleme de sănătate

FULLSCREEN
Reacția lui Dennis Quaid la cometariile răutăcioase referitoare la diferența uriașă de vârstă dintre el și logodnica sa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO