Reactia lui Donald Trump dupa ce Meryl Streep l-a atacat dur la Globurile de Aur: "Este o actrita supraestimata!"

Reactia lui Donald Trump dupa ce Meryl Streep l-a atacat dur la Globurile de Aur:  Este o actrita supraestimata!
Data: 10 Ianuarie 2017
Discursul pe care Meryl Streep l-a tinut la Globurile de Aur, a devenit viral pe retelele de socializare."Violenta incita violenta. Atunci cand oamenii puternici se folosesc de functia lor pentru a intimida si brusca pe ceilalti, avem cu totii de pierdut!", a spus actrita americana.

Considerata una dintre cele mai talentate actrite de la Hollywood, Meryl Streep a fost premiata la Globurile de Aur cu trofeul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera. 

Discursul de multumire al actritei a fost unul foarte puternic, cu incarcatura politica. Ea a facut referire la presedintele SUA, Donald Trump, fara sa-i dea, insa, numele.  A spus desprea acesta ca are instinctul de a umili, amintind de un episod care s-a intamplat in campania electorala, cand Donald Trump a facut glume in public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

"Mi-a frant inima cand am vazut asa ceva si inca nu pot sa-mi scot acele imagini din minte, tocmai penbtru ca ele nu era dintr-un film, ci din viata reala!" 
 

Presedintele american n-a ramas indiferent la criticile actritei. 

"Meryl Streep, acesta  actrita supraestimata de la Hollywood nu ma cunoaste personal, insa m-a atacat la Globurile de Aur. Este o..." , a reactionat Trump pe retelele de socializare.
 


 

FULLSCREEN
Reactia lui Donald Trump dupa ce Meryl Streep l-a atacat dur la Globurile de Aur: " Este o actrita supraestimata!"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO