Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur

Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur
Citeste mai mult despre: Ellen Pompeo, Globurile de Aur, Sandra Oh,
Data: 11 Ianuarie 2019
După succesul de duminică seara, Sandra Oh a devenit prima femeie de origine asiatică de la Hollywood care a câștigat mai multe Globuri de Aur.

Ellen Pompeo, colega sa din serialul ”Anatomia lui Grey”, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare, după ce Sandra Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul ei din ”Killing Eve”.

Citește și: Motivul ciudat pentru care Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Redistribuind footgrafia Sandrei Oh din dimineața de după eveniment, Ellen Pompeo a comentat: ”Nimeni nu merită asta mai mult decât Oh”.

Grație trofeului câștigat duminică seară, Sandra Oh a devenit prima femeie de origine asiatică din Cetatea filmului care a câștigat mai multe Globuri de Aur. Aceasta a mai fost desemnată cea mai bună actriță pentru rolul ei din ”Anatomia lui Grey” în 2006. Iar în calitate de gazdă alături de Andy Samberg, Sandra Oh a devenit prima asiatică cu acest rol la Globurile de Aur.

”Am spus da fricii de a fi pe această scenă în această seară pentru că am dorit să fiu aici, să privesc publicul și să asist la acest moment al schimbării”, a rostit emoționată Sandra Oh în timpul monologului de deschidere.

Ellen Pompeo nu este singura vedetă din ”Anatomia lui Grey” care a reacționat. Kevin McKidd (Owen), Camilla Luddington (Jo) sau Kate Walsh (Addison) au postat pe conturile lor de Twitter mesaje de felicitare pentru Sandra Oh. 

Însăși creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a scris un mesaj entuziast pentru interpreta Cristinei Young. 

”Sunt incredibil de fericită pentru Sandra Oh în această seară. Merită din plin. Întotdeauna este cea mai bună actriță. Întotdeauna”. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO