Reacția lui Gigi Becali după ce autoritățile au afirmat că se gândesc la carantinarea Capitalei

Reacția lui Gigi Becali după ce autoritățile au afirmat că se gândesc la carantinarea Capitalei
Citeste mai mult despre: Gigi Becali, capitala, carantina, Raed Arafat,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Martie 2021
Data actualizare: 23 Martie 2021
Numărul românilor care se vaccinează crește de la o zi la alta, însă, din păcate, și numărul noilor cazuri confirmate de coronavirus sunt în creștere.

Din cauza incidenței foarte mari, Prefectul Capitalei și Ministrul Sănătății au afirmat zilele trecute că autoritățile iau în calcul carantinarea Capitalei.

„Nu putem exclude carantinarea Bucureștiului şi după 6 la mie şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile, nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleaşi măsuri care se iau în carantină peste tot în ţară, aceleaşi trebuie luate şi în Bucureşti”, a afirmat și ministrul Vlad Voiculescu.

După ce a văzut în presă că se vorbește tot mai des despre carantinarea Capitalei, Gigi Becali a reacționat la România TV, afirmând că nu este de acord cu decizia autorităților, deoarece vine Paștele, o una dintre cele mai importante sărbători creștinești.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Medicul anestezist și sala de nașteri
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!